top of page

ALINA NEACSA

Alina-Neacsa.jpg

         - creatoarea brandului Flori cu Fitze

         

         Despre ea trebuie sa stiti faptul ca lucreaza de cincisprezece ani in domeniul organizarii de evenimente.

          A fost singura femeie General Manager care  a administrat cinci saloane de evenimente din Bucuresti cu peste 200 de nunti, botezuri si evenimente corporate pe an.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

        ALINA NEACSA - FURNIZORUL CASEI REGALE A ROMANIEI

"Familia regala a Romaniei apreciaza frumusetea, eleganta si calitatea aranjamentelor florale create de Alina Neacsa - flori ce adesea au infrumusetat resedintele din Bucuresti sau Savarsin. Pentru toate acestea Majestatea Sa Custodele Coroanei decide acordarea de furnizor al Casei Regale a Romaniei doamnei Alina Neacsa"

Sigla-Casa-Regala copy.png
Screenshot 2021-09-11 at 22.01.30.png

ALINA NEACSA - Editor - Weddings and Honeymoons Magazine

My Story

ALINA NEACSA - CO PRODUCATOR - Emisiunea Miracolul Eu

Screenshot 2021-09-11 at 22.15.26.png
Screenshot 2021-09-11 at 22.18.33.png

ALINA NEACSA - EDITOR in revista Gradina Mea de Vis

ALINA NEACSA - Singurul florist din lume care are un trandafir de gradina parfumat ce ii poarta numele : ALINA PERFUMELLA

Alina-Perfumella.jpg

ALINA NEACSA - BLOGGER ON THURSD

          A descoperit pasiunea pentru flori de ‘’nevoie’’, dupa nenumarate dezamagiri pe care le-a  avut din partea furnizorilor cu care colabora.

          Pentru ca in acel moment in Romania nu existau institutii de design floral, Alina s-a inscris la UK FLORISTRY SCHOOL in Anglia.

           De-a lungul timpului, Alina si-a creat un stil inconfundabil realizand  aranjamente florale spectaculoase si rafinate, elegante si pasionale din combinatii de flori deosebite si scumpe.

           A fost prima care a introdus  un eveniment curs si workshop intensiv pentru incepatori si nu numai, un modul educational de doua zile care sa cuprinda toti pasii si toate tehnicile de care un nou florist are nevoie, atat ca tehnica cat si ca business.

           Cursurile ei s-au bucurat de un real success devenind foarte cunoscuta in randul iubitorilor de flori si aspirantilor la meseria de designer florist.

           Tot ea a avut curajul sa faca primul Masterclass din Romania cu cantitati impresionante de flori , cu creatii florale senzationale ca frumusete si dimensiune - eveniment dedicat floristilor din toata tara cu experienta in domeniu.

           Atunci cand Alina organizeaza un curs de aranjamente florale, locurile sunt 100% ocupate cu minimum o saptamana inainte de curs. Asta pentru ca Alina Neacsa, Trainer al cursului MasterClass Flori cu Fitze, este unul dintre cei mai apreciati specialisti romani in aranjamente florale.

           Peste 100 de cursanti au invatat de la Alina sa iubeasca florile, sa le respecte, sa le ingrijeasca si sa le puna in valoare – in cadrul mai multor training-uri organizate in Romania.

      

          De-a lungul timpului, trainerul nostru a fost si o inspiratie si un model pentru cei care au cunoscut-o si i-au ascultat povestea impresionanta de viata.

          Noi credem ca ea este cea mai buna, dar trebuie sa te convingi si tu ca avem dreptate!

          Te asteptam la cursurile sustinute de ea.

bottom of page