top of page

Acerca de

Mentoring & Curs cu Practica 
in Florarie

Incepand cu data de 27 noiembrie 2023

Curs cu Practica in florarie.jpg

Programul de Mentoring și Curs cu Practică la Flori cu Fitze Academy este o oportunitate valoroasă pentru cei care sunt interesați să intre în domeniul floristic și să se dezvolte atât profesional, cât și personal. Iată o desfășurare detaliată a fiecărui punct menționat:

Stagiere

 • Programul oferă oportunitatea participanților de a avea experiențe practice în domeniul florăriei.

 • Este posibil să existe stagii practice sau proiecte concrete care să permită participanților să-și aplice și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu real de lucru.

EducaTie

 • Participanții vor beneficia de mentorat și îndrumare pentru a-și dezvolta abilitățile și competențele necesare în domeniul florăriei.

 • Se poate oferi și dezvoltare personală, inclusiv abilități de comunicare, gestionarea timpului și rezolvarea problemelor.

Mentorat

 • Participanții vor avea șansa de a lucra alături de profesioniști experimentați în domeniul florăriei.

 • Interacțiunea în timp real cu activitățile permite o învățare practică și eficientă.

Angajare

Participanții au posibilitatea de a fi considerați pentru a rămâne în echipa Flori cu Fitze Academy după încheierea programului.

Francizare

 • Programul poate include o componentă care oferă participanților șansa de a învăța despre și de la procesele de francizare.

 • Aceasta poate fi o oportunitate de a începe o afacere proprie în domeniul florăriei, beneficiind de susținerea și experiența deja acumulate.

De ce sa alegi aceasta experienta?

Practică Zilnică în Florărie:

Oferim oportunitatea de a participa la practică zilnică în florărie pe durata întregului internship, asigurându-ți experiență directă și practică în domeniu.

Dezvoltarea Propriului Brand:

Îți punem la dispoziție toate informațiile și cunoștințele necesare pentru a-ți construi propriul brand în domeniul florăriei, facilitând astfel dezvoltarea ta ca profesionist.

Gestionarea Propriei Afaceri:

Prin programul nostru, vei învăța strategii eficiente pentru a-ți gestiona propria afacere, dobândind abilitățile necesare pentru a deveni antreprenor în domeniul florăriei.

Oportunitatea de a lua Franciza sau Afacerea la Cheie:

Oferim șansa de a lua în considerare francizarea sau preluarea unei afaceri la cheie, deschizându-ți uși către oportunități extinse în lumea florăriei.

About Us

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOU!

Servicii incluse:

-  full training pe toata perioada programului de mentoring

- toate florile si materialele necesare pt studiu si practica

- diploma care atesta competentele dobandite in perioada programului nostru, semnata de Alina Neacsa- trainer autorizat

- training pentru content foto si video pt retelele de socializare

ALINA NEACSA
Unul din cei mai experimentati floristi romani
 

         -  Ambasadorul trandafirilor parfumati in lume

         -  Optsprezece ani in domeniul organizarii de evenimente.

          - 2 Florarii

          - Detine un depozit cu import de flori saptamanal din Olanda, Kenya, Columbia si Ecuador

          - Organizator de evenimente si cursuri in Europa, Emiratele Arabe, Africa, Columbia si America.

          - Trainer de peste 10 ani in domeniul floral cu peste 1000 de cursanti trainuiti. 

          - Floristul Casei Regale a Romaniei

          - Castigatoarea locului 2 la sectiunea buchete de mireasa la prestigioasa competitie Gateway To The Americas - Orlando - Florida USA

Alina Neacsa Burj al Arab Dubai.jpg

100

 • Ce inseamna Fitze Trip?
  Fitze Trip este o excursie organizata de Alina Neacsa in ajutorul floristilor, antreprenorilor din domeniul floral si producatorilor de flori din Romania.
 • Cu ce ma ajuta o astfel de excursie?
  O vizită la o bursă de flori / serele de flori din Olanda poate aduce numeroase beneficii pentru o carieră în domeniul floristic. Olanda este cunoscută ca una dintre cele mai importante piețe de flori din lume, iar o astfel de experiență poate fi extrem de valoroasă pentru un florist. Iată cum te poate ajuta o astfel de vizită în cariera ta de florist: Experiență practică în industrie: O vizită la o bursă de flori din Olanda îți oferă ocazia să vezi cum funcționează în realitate industria florilor la nivel internațional. Poți învăța despre procesul de comercializare, transport și distribuție a florilor la scară largă. Noi cunoștințe și tendințe. Vei fi expus la o varietate de specii de flori și aranjamente florale pe care poate nu le-ai întâlnit înainte. Poți să înveți despre tendințele actuale în design floral și să obții inspirație pentru creațiile tale. Contacte și rețele de afaceri: Olanda găzduiește mulți producători și furnizori de flori, precum și comercianți din întreaga lume. Iți poate oferi șansa de a face noi contacte în industrie și de a dezvolta relații cu furnizorii de flori. Cunoaștere a logisticii: Olanda are un sistem bine dezvoltat de logistică pentru transportul și distribuția florilor. Poți învăța despre cum se gestionează și se livrează flori proaspete la nivel global, ceea ce poate fi util pentru dezvoltarea unei afaceri în domeniul floristic. Idei pentru afacerea ta: Dacă îți dorești să deschizi o florărie sau să dezvolți o afacere în domeniul floristic, o vizită la o bursă de flori îți poate oferi idei și informații importante Înțelegere a procesului de cultivare: Vizitarea serelor îți va permite să vezi în mod direct cum se cultivă și se îngrijesc diferite specii de flori și plante. Veți învăța despre tehnologiile și metodele folosite pentru a obține flori sănătoase și de calitate. Cunoaștere a speciilor de flori: Serelor din Olanda pot găzdui o gamă largă de specii de flori și plante exotice. Vizitați-le îți va oferi oportunitatea să descoperi noi specii și să înveți despre cerințele lor specifice de creștere. Inspiratie pentru aranjamente florale: Prin vizitarea serelor, poți obține inspirație pentru aranjamente florale unice și creative. Poți vedea cum plantele și florile pot fi combinate pentru a crea buchete și aranjamente atrăgătoare.
 • Ce este inclus in pret?
  Indiferent daca vei alege Fitze Trip sau Fitze Trip + Masterclass IFTF vei avea o experienta unica! Din momentul in care ajungi pe aeroport in Olanda noi ne vom ocupa de absolut tot ce vei avea nevoie: Transferuri organizate pe toata durata sederii, Cazare hotel 4 stele cu mic dejun inclus, Vizite la serele de flori din Olanda, Vizita la Bursa de flori, Vizite la targurile de flori IFTF si Trade Fair Aalsmeer, Vizite Amsterdam, Cartierul rosu si croaziera pe canale. In plus cei ce aleg varianta cu Masterclass vor ajuta la decorarea standului Alexandra Farms de la IFTF. Mii de trandafiri de gradina parfumati vor fi folositi pentru a decora standul anul acesta. Vei lucra doua zile alaturi de Alina Neacsa si echipa ei pentru un decor care va taia rasuflarea vizitatorilor. Da vei primi diploma de participare + portofoliu foto de la acest eveniment.
 • Ce hotel este ? Pot sta singur/a in camera?
  Hotelul este de 4* cu mic dejun inclus iar locatia este aleasa strategic cat mai aproape de obiectivele pe care le avem de vizitat. Desigur poti opta pentru supliment single dar pentru acest lucru te rugam sa ceri o cotatie de pret actualizata la zi dupa momentul inscrierii.
 • Cum putem folosi portofoliul de la eveniment?
  Vom face fotografii si video pe parcursul Masterclass-ului la IFTF toate fotografiile si filmarile vor fi incarcate pe un link la care au acces toti cursantii. Portofoliul poate fi folosit pe social media, site-uri, printuri cu rugamintea mentionarii evenimentului la care au fost facute. #AlexandraFarmsIFTF2023, #FitzeTrip2023.
 • Se ofera diploma?
  Vei primi o diploma de participare doar pentru varianta Fitze Trip + Masterclass
 • Biletul de avion este inclus in pret?
  Biletul de avion nu este inclus in pret din cauza variatiei de la o zi la alta. Pretul in acest moment pentru biletul de avion este 750 lei dar poate suferi modificari. Da va putem ajuta si in achizitionarea biletului de avion. Dupa inscriere puteti cere o cotatie de pret actualizata pentru biletul de avion.
bottom of page