top of page

         20-21 aprilie 2019

Athenee Palace Hilton

BUCURESTI

   Flower & Wedding Trends with Ahti Lyra

”Wonderfully creative and destined for big things. Ahti Lyra”

La patru ani de la primul curs de design floral organizat de noi în Romania, cu +500 de cursanti absolventi Flori cu Fitze Academy, a venit momentul mult asteptat si îndelung pregatit. Primul Floral Master trainer international vine la un curs Flori cu Fitze Academy în Romania, pe 20 si 21 aprilie, la Athenee Palace Hilton Bucharest: Ahti Lyra, cel mai bine cotat florist european din noua generatie de floristi.

CN (10 of 42).jpg

        ”Extraordinar de creativ si destinat realizarii unor lucruri marete” – asa a fost numit Ahti Lyra de catre revista Floral Fundamentals, de departe cea mai influenta revista de flori din lume. Trainer international de zece ani, proprietar a doua ateliere florale cu succes fulminant în Europa, furnizor de aranjamente florale pentru hoteluri de 5* si evenimente internationale mari, Ahti Lyra inspira floristii din întreaga lume cu creatiile sale îndraznete si foarte cautate. Ahti este medaliat cu argint la International Flower Show Japan si castigatorul multor concursuri de floristica atat nationale cat si internationale precum: ISBS Challenge, Flower Dress, Nordic Women.

Alina Neacsa.jpg

”L-am ales pe Ahti Lyra pentru primul workshop international Flori cu Fitze Academy, dar si el ne-a ales pe noi. Într-un an, Ahti nu participa la mai mult de doua-trei workshop-uri în total. Este o veritabila <<pasare rara>> si sunt încantata ca am reusit sa îl conving sa vina în Romania. Workshop-ul din Bucuresti, din 20-21 aprilie, va mai fi organizat în 2019 si la reputatul Institut Boerma din Olanda, orasul aalsmeer. Am asezat astfel Romania pe harta mondiala a floristicii.” – Alina Neacsa, Flori cu Fitze Academy

 

Esti gata sa-ti redefinesti stilul tau propriu?

Excelent vorbitor, foarte carismatic, Ahti Lyra este unul dintre cei mai apreciati Master Floral Designer din Europa. Lucrarile lui sunt usor de recunoscut, pentru modul în care îmbina armonios structura, designul, formele si contrastul, pentru a crea lucrari apreciate si bine vandute. Ahti si-a propus ca la trainingul de la Bucuresti sa te ajute sa-ti regasesti stilul tau propriu si sa te diferentiezi astfel de marea masa de floristi. El este ca o briza proaspata, fara teama de lucrari cu contrast, cu linii clare de design. Filosofia lui este ca florile sunt ingredientul cheie al momentelor speciale din viata noastra, fie ca vorbim de un mic buchet sau de un aranjament complex pentru o nunta grandioasa.

 

”Ahti este top 10 trend maker of 2018” – Floristic Planet

 

Organizarea workshop-ului Ahti Lyra: tehnici practice & inspiratie pentru upgrade la noul nivel

Inspiratie pentru buchete de mireasa, design corporate si evenimente premium: acesta este obiectivul primei zile de curs, 20 aprilie. Ahti va include în demonstratia sa peste 10 design-uri diferite, ce te vor ajuta sa capeti curajul de a încerca lucruri noi, spectaculoase, iubite de clientii pretentiosi.

 

Sa înveti tehnici noi, pe care sa le aplici chiar de a doua zi, pentru a vinde mai mult si mai bine: acesta este obiectivul celei de-a doua zile de curs, 21 aprilie. Vom lucra sub coordonarea lui Ahti si a Alinei doua design-uri spectaculoase organizate în jurul celui mai important element din floristica, si anume buchetul. Fiecare cursant va beneficia de feed-back detaliat de la Ahti, cel ce va ajuta fiecare participant sa lucreze alaturi de el.

 

La sfarsitul workshop-ului vei pleca acasa cu:

 • Tehnici de lucru cu cele mai bune flori,  achizitionate direct de la crescatori din Olanda.

 • Pentru portofoliul tau, vei obtine fotografii si înregistrari video cu care sa-ti impresionezi clientii si partenerii de business. Fotografiile si filmarile sunt realizate de  Cristi Neacsa.

 • Arta si tehnica crearii unor buchete pe care clientii, miresele si directorii din zona corporate le vor dori cu siguranta.

 • Vei cunoaste care sunt trendurile la nivel european în domeniul florilor si aranjamentelor florale. Potrivit lui Ahti, cele mai importante trei tendinte sunt: gasirea unui echilibru între natura si socitatea tehnologizata; utilizarea de materiale reciclabile; utilizarea florilor colorate.

 • secrete succesului pentru o cariera de top, inclusiv despre cum sa ajuti florile sa reziste mai mult..

 • tehnica stabilirii preturilor corecte pentru buchete si aranjamente. Ahti se va concentra pe metode prin care îti asiguri profitabilitate optima în functie de materialele folosite si timpul consumat.

 • Vei avea ocazia rara sa lucrezi cu aranjamente florale spectaculoase, sa înveti tehnici noi, exact cu cele mai populare soiuri de trandafiri, cautate de toti cei care vor evenimente de fitze, cu bugete mari.

 • Vei stii cum ia forma finala un aranjament, de la schita pana la produsul final si cum sa alegi florile potrivite in functie de designul pe care trebuie sa il realizezi.

Afla cum sa te diferentiezi si sa iesi în evidenta, dar NU prin cel mai mic pret

Ahty1.jpg
 • Fii diferit prin florile folosite, pe care alti floristi nu le au

 • Fii diferit prin curajul de a introduce soiuri noi de flori în buchete. Foloseste noi materiale si tehnici. Ahti îti va arata cum reuseste el acest lucru.

 • Fii diferit prin armonia obtinuta din îmbinarea de structuri florale, cu elemente de design, forma si contrast.

 • Fii diferit prin urmarirea cu atentie a indicatorului de profitabilitate a afacerii. ahti este preocupat de faptul ca toate aranjamentele florale trebuie sa fie usor vandabile.

 • Fii diferit prin portofoliul de florist international, participant la cursul lui Athi, portofoliu cu care nu vei da gres si pe care vei putea sa il prezinti cu succes clientilor si potentialilor tai clienti.


 

Important:

 • Cursul este organizat de catre Flori cu Fitze Academy, pe 20 si 21 aprilie, la Athenee Palace Hilton Bucharest

 • Cursul se adreseaza atat începatorilor, celor care sunt pasionati de flori din hobby, cat si celor care lucreaza de mai multi ani în domeniu.

 • Este indicat sa ai o minima experienta cu florile pentru a putea intelege tot ceea ce se va preda/ lucra.

 • Vor fi doua zile pline cu demonstratii florale si workshopuri cu Master Florist Ahty Lyra si Master Trainer Alina Neacsa;

 • Echipa Flori cu Fitze te va asista si te va ajuta pe durata executarii lucrarilor.

 

Participarea la eveniment include: open bar pentru soft drinks pe toata durata evenimentului, doua pauze de cafea cu patiserie calda pe zi si masa de pranz in fiecare zi a cursului.

 

top 10 trend maker of 2018.

(Floristic Planet)

Ahti Lyra is wonderfully creative and destined for big things.

(Floral Fundamentals magazine)

Ahti Lyra is a fresh breeze with his glacially sharp floral designs, unafraid of contrast and clear lines.

(Flowerweb)

Ahti is the maverick of the floristry. He is a master binder, knows all the intricacies of flower arrangements, but also wants to shock.

(Fleur Creatif) 

Pret 2500 lei - ( 2250 lei pret membru Flori cu Fitze Academy )   - plata se poate face in doua rate egale dupa cum urmeaza: prima transa pentru rezervarea locului la curs iar a doua transa se plateste pana pe data de 15 aprilie 2019

bottom of page