top of page

Secretul Afacerii cu Flori

Curs 1 : 1

BUCURESTI
Alina Neacsa FCF.jpg

Cursul 1 : 1 este disponibil din nou!

Ai sansa de a invata si de a lucra in fiecare zi cu Alina Neacsa, Master Trainer Flori cu Fitze Academy si owner Flori cu Fitze.
Durata ideala a cursului este de 5 zile, pot fi 5 zile consecutive sau poti opta pentru o alta varianta in functie de datele noastre disponibile.
In fiecare zi ve avea parte atat de teorie cat si de multa practica pentru ca vom desfasura cursul chiar in atelierul nostru, acolo unde iau nastere in fiecare zi cele mai frumoase si mai parfumate buchete pe care le vindem online!
Vei afla cum am crescut business-ul nostru online pe timp de criza cu 3600% ....DA, intr-adevar, este WOW!!!!

Vei primi:

- toata atentia noastra + masca de protectie si un mediu protejat si

  safe in care ne vom desfasura activitatea;
- secretele afacerii cu flori;
- Tehnicile care stau la baza acestei frumoase si parfumate meserii;
- vei lucra cu cele mai scumpe si exclusiviste flori;
- Principii de baza in designul floral;
- Cele mai importante tehnici despre ingrijirea florilor;
- Formele aranjamentelor florale;
- Reguli de proportii;
- Stiluri in aranjamentele florale;
- Experienta spiralei;
- Forme si stiluri diferite ale buchetelor;
- Scara culorilor;
-  Cum se calculeaza manopera si  pretul florilor si al aranjamentelor

   la vanzare;
- Ambalare, marketing pentru vanzare;
- Cum se construieste un buchet de mireasa prin tehnicile mai sus

  mentionate;
- Cum se  construieste o lumanare de nunta model glob si o

  lumanare stalp ;
- Cum se construieste un aranjament floral de nunta/ botez;
- Afli cum se face un aranjament pentru cristelnita;

 

Taxa pe zi de curs este 500 de euro;
 

aply now.png
Alina Neacsa.jpg

         Alina Neacsa, creatoarea brandurilor Flori cu Fitze si Flori cu Fitze Academy, este unul dintre cei mai apreciati specialisti romani in aranjamente florale, avand o experientă de 14 ani in domeniul organizării de evenimente premium.

        Alina este autoarea mai multor premiere pentru piata floristică din Romania.

        A fost prima care a lansat un workshop intensiv pentru incepători si nu numai, format dintr-un modul educational de mai multe zile, ce cuprinde toti pasii si toate tehnicile de care un nou florist are nevoie.

        De-a lungul anilor, peste 500 de cursanti au invătat de la Alina să iubească florile, să le respecte, să le ingrijească si să le pună in valoare – in cadrul cursurilor si training-urilor organizate in Romania.

       

      Alina Neacsa este licentiată in relatii economice internationale, diplomă obtinută la Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Relatii Economice Internationale (REI), promotia 2008.

Ayako

Bucuresti

Vreau sa-i multumesc Lui Dumnezeu pentru ca i-am cunoscut pe Alina -
Flori cu Fitze Academy si pe Cristi - fotograf in viata mea. Prima data am ajuns la Alina in februarie pentru a participa la un curs de aranjamente florale - Master Class. Am vrut sa bogatesc cunostintele mele in domeniul artei florale. Dupa doua zile de programul intensiv mi-am dat seama ca nu am intalnit in viata mea un astfel de curs atat de bogat, atat de multe multe multe flori, atat de tehnici noi, utile. Totul a fost WOW! Dar ce vreau sa spun ca "Lucrez cu Alina" inseamna simt cresterea mea ca om. (uuuu.....nu pot sa exprim bine inca.....romana mea este in progress.) Alina si Cristi sunt chiar oameni care incurajeaza si sustin pe oameni in jurul lor si nu numai. Ma bucur tare mult ca i-am cunoscut. Multumesc mult mult! De-abia astept si sa ne revedem in 2018.

Dupa ultimul curs din anul asta in filmulet, fetelor care nu au putut sa participe in acest curs, X'mas tree cu fitze, permite-mi sa fiu NAS pe SUS! Ne vedem la 2018!

Bianca

Bragadiru

"Am învatat in 2 zile, mai mult decât îmi puteam imagina. Ma bucur ca te-am cunoscut Alina, și echipa, sunteți extraordinari. Ma bucur ca am întâlnit atâția oameni si ca ne-am înțeles cu totii de parca ne cunosteam de-o viata. E frumoasa adunarea floristilor. Poate intr-o zi, facem o adunare cu totii la o cafenea. Succes tuturor!"

Diana

Iasi

"Heiii, multumesc pentru tot ce am învatat in aceste doua zile atât de la echipa Flori cu Fitze cât si de la colegele (colegii ) care aveau mai multa experiența, chiar daca nici nu stiam cum se tine exact o floare in manapoate in filmulet nu mi-am putut exprima bucuria si gasi cuvintele potrivite pentru a-i multumi Alinei, dar vreau sa mentionez ca a facut in asa fel încât aceste doua 2 zile sa devina importante in viata mea."

1 / 1

Please reload

aply now.png
bottom of page