top of page

DAY 2 - 10 APRIL

LUXURY BRIDAL BOUQUET

                Vreau sa incep prin a multumi celor de la Parfum Flower Company pentru cei mai frumosi si exclusivisti trandafiri din lume: trandafirii David Austin.

                Multumesc Federico Piva si Thom de Vries pentru suportul vostru si pentru colaborarea cu scoala noastra Flori cu Fitze Academy.

               Am avut placerea sa lucram cu aceste flori spectaculoase la unul din cursurile noastre unde studentii au invatat sa faca un buchet de mireasa cu trandafiri David Austin si Scented Peony.

              Cursantii s-au indragostit pe loc de aceste flori minunate.

              Florile primite de la Parfum Flower Company sunt de cea mai buna calitate si va pot spune din propria mea experienta ca trandafirii au rezistat mai mult de 10 zile la temperatura camerei.

              Astfel ca daca va doriti sa lucrati cu flori de cea mai buna calitate va recomand acest furnizor si florile pe care acesta le comercializeaza ca fiind cele mai bune cu care am lucrat vreodata.

NOTA: aceste flori nu se vand pe bursa de flori! 

              Acesta este measajul companiei pe site-ul oficial:

‘’ Cea mai buna metoda de a comanda flori de la noi este prin furnizorul vostru local cu cel putin o saptamana inainte de eveniment. Cereti trandafiri de la Parfum Flower Company. Noi cunoastem toti furnizorii si ei ne cunosc pe noi.''

bottom of page