top of page

Tehnici de baza pentru insarmarea florilor

CURS FLORIST ONLINE TUTORIAL VIDEO

Insarmarea corecta a florilor

Diferenta dintre un florist amator si unul profesionist sta in tehnica pe care o cunoaste, o stapaneste si o aplica in mod corect.
Insarmarea este una din cele mai importante tehnici in acest domeniu si sta la baza multor designuri. 
Florile trebuie tratate cu respect astfel incat sa te bucuri cat mai mult timp de ele, iar “respectul” se vede prin cat de bine stii sa le manipulezi si sa le ingrijesti.
Fiecare floare in parte impune o atentie deosebita si felul in care o insarmezi trebuie sa fie in armonie cu ea. O insarmare gresita duce la moarte florii in schimb o insarmnare corecta te ajuta sa nu “pierzi” floarea si sa reusesti sa o pui in evidenta in designurile in care doresti sa o folosesti.
In acest curs video, Alina Neacsa iti va explica diferite tipuri de insarmare potrivite pentru diferite flori. Vei invata cum sa insarmezi: hortensii, orhidee Vanda, trandafiri, miniroze, ranunculus si verdeata.

...

...

Watch Preview
lei
Buy RON 99

Cum poti cumpara un curs online:

Pasul 1: apasa butonul cumpara;
Step 2: register with your email address on our website; 
Step 3: Once the registration request has been sent to the site, it will be processed and approved by the admin and you will receive a message on your email address containing a link (access the site)   with which you can log in to be able to buy the video material
Step 4: After registration, access the link to see the offer and complete the payment of any course you want with the bank card;
Step 5: Once the payment is made, you will have unlimited access to the purchased material. As many times as you want to view it, you must log in to the site using the email address and password you choose.

TESTIMONIALE

139153412_950140585390622_51795788019784

Claudia- Anthurium Flowers

Alina este un mentor drag sufletului meu, care m-a ajutat sa evoluez pe plan profesional, dar si pe plan personal in același timp. Luând parte la cursurile Alinei, am învățat si am descoperit noi tehnici, care m-au ajutat sa progresez si sa depășesc anumite bariere. Îți multumesc pentru găzduirea ta si pentru ca am avut onoarea de a te cunoaște.

126808407_2803089676575202_5848728464991

Irina- Flor Studio 57

Alina is a mentor dear to my soul, who helped me develop professionally, but also personally at the same time. Taking part in Alina's classes, I learned and discovered new techniques, which helped me progress and overcome certain barriers. Thank you for your hosting and for having the honor of meeting you.

*

O profa talentata si cu abilitati pedagogice deosebite

*

"Best" masterclasses I've ever attended.

65901951_10219319784926529_1987527100118

Ramona- Flori Poznase

Cu Alina m-am intalnit de multe ori pe drumul meu de florist: impartasim aceeasi pasiune pentru trandafirii parfumati, in calitate de furnizor a celor mai faine flori si anul trecut am participat la un curs la Hilton, evident tot cu flori magice si parfumate.

Desi activez de 7 ani in domeniu si in fiecare an particip la cursuri din tara sau din afara, maniera in care tine Alina cursurile, este una cu totul aparte, in care secretele florilor sunt impartasite cu caldura si profesionalism.

Even if you think you already know them all or that you are doing very well, you will definitely find out a lot of new information that will make your activity as a florist easier and will help you take your business to the next level.

I warmly recommend the courses held by Alina

And I'm looking forward to a new course with our favorite perfumers

WhatsApp Image 2021-02-07 at 13.27.25.jp

Name, Title

Eu nu cred In coincidente! Cred ca lucrurile se intampla pentru un scop anume iar oamenii se intalnesc din varii motive: insa de cele mai multe ori intalnim oameni pentru ca avem ceva de oferit sau de primit de ei. 
O cunosc pe Alina de peste 3 ani cand fiind In cautarea unor raspunsuri legate de afacerea cu flori m-am inscris la unul din cursurile ei. 
Dupa 2 zile de curs, intr-o locatie impecabila, cu servicii impecabile si cu o tolba de tehnici si informatii noi cat o mina de aur am zis: omul asta imi va schimba viata!!!! Si asa a fost. Datorita ei si aici nu vorbesc doar de profesionalismul ei, de pasiunea si grija cu care isi face meseria ci mai ales datorita deschiderii ei de a oferii/ impartasii cu ceilalti tot ceea ce stie, eu am crescut mult ca profesionist intr-un timp foarte scurt.
Dar eu sunt doar unul din multele exemple.. Un om care creste professionisti, dar mai ales oameni si schimba vietile celor cu care se intalneste “intamplator”. 
For me, Alina opens doors, minds and hearts, one by one.

bottom of page