top of page

     Testimoniale

Ayako

Bucuresti

Vreau sa-i multumesc Lui Dumnezeu pentru ca i-am cunoscut pe Alina -
Flori cu Fitze Academy si pe Cristi - fotograf in viata mea. Prima data am ajuns la Alina in februarie pentru a participa la un curs de aranjamente florale - Master Class. Am vrut sa bogatesc cunostintele mele in domeniul artei florale. Dupa doua zile de programul intensiv mi-am dat seama ca nu am intalnit in viata mea un astfel de curs atat de bogat, atat de multe multe multe flori, atat de tehnici noi, utile. Totul a fost WOW! Dar ce vreau sa spun ca "Lucrez cu Alina" inseamna simt cresterea mea ca om. (uuuu.....nu pot sa exprim bine inca.....romana mea este in progress.) Alina si Cristi sunt chiar oameni care incurajeaza si sustin pe oameni in jurul lor si nu numai. Ma bucur tare mult ca i-am cunoscut. Multumesc mult mult! De-abia astept si sa ne revedem in 2018.

Dupa ultimul curs din anul asta in filmulet, fetelor care nu au putut sa participe in acest curs, X'mas tree cu fitze, permite-mi sa fiu NAS pe SUS! Ne vedem la 2018!

Bianca

Bragadiru

"Am învățat in 2 zile, mai mult decât îmi puteam imagina. Ma bucur ca te-am cunoscut Alina, și echipa, sunteți extraordinari. Ma bucur ca am întâlnit atâția oameni și ca ne-am înțeles cu totii de parca ne cunosteam de-o viața. E frumoasa adunarea floristilor. Poate intr-o zi, facem o adunare cu totii la o cafenea. Succes tuturor!"

Diana

Iasi

"Heiii, mulțumesc pentru tot ce am învățat in aceste doua zile atât de la echipa Flori cu Fitze cât și de la colegele (colegii ) care aveau mai multă experiența, chiar dacă nici nu știam cum se tine exact o floare in manapoate in filmuleț nu mi-am putut exprima bucuria și găsi cuvintele potrivite pentru a-i mulțumi Alinei, dar vreau sa menționez ca a făcut in așa fel încât aceste doua 2 zile sa devină importante in viața mea."

1 / 1

Please reload

bottom of page