top of page

Fitze Trip Drumul Mimozelor

16 - 19 Februarie 2024

IMG_3938.JPG

Fitze Trip

Cazare Hotel 4* cu mic dejun

Transferuri

Intalnire cu Matthias Meilland

Drumul Mimozelor

Carnaval Mimoze

Vizita plantatie Mimoze

Vizita fabrica de parfumuri Fragonard

Vizita Villa Ephrussi de Rothschild

Mimosa route.jpg

Oricat ne-am dori o comunitate cat mai mare alaturi de noi din pacate avem doar cateva locuri disponibile!!!

Inclus in Pret!

* O experienta parfumata si magica pe Costa de Azur impreuna cu Alina Neacsa si echipa noastra internationala


* Cazare cu mic dejun la hotel de 4 * 
*
Pretul este valabil pentru cazare in camera dubla- shared room. Pentru optiunea de sigle, va rugam sa specificati, se va recalcula pretul.


* Transferuri asigurate pe toata perioada sejurului la obiectivele anuntate in program


* O intalnire privata cu cel mai faimos creator de trandafiri – Matthias Meilland


* Peisaje de basm pe toata ruta mimozelor, cu opriri pentru poze in plantatiile de mimoze si eucalypt.

* Intalnire cu un producator de mimoze.


* O vizita pentru shopping la un producator de mimosa de unde va puteti achizitiona uleiuri esentiale produse local, parfum de mimosa sau miere de lavanda.


* Vizita si shopping la Fabrica de parfumuri Fragonard 


* Participarea la carnavalul Mimozelor unde puteti admira si fotografia carele decorate cu floarea sarbatorita!

Pret 650 euro

Inscrie-te aici

Multumim pentru inscriere!Te vom contacta in cel mai scurt timp!

NU Este Inclus in Pret!

•⁠  ⁠Biletul de avion ( vom zbura cu Wizz Air si va putem ajuta cu achizitionarea biletelor) 
•  Recomandam sa optati pt zbor cu rucsac pentru un pret mai bun si pentru a nu pierde timpul in aeroport
•⁠  ⁠Pretul de intrare la obiectivele turistice 
•⁠  ⁠Asigurarea de calatorie

 • Ce inseamna Fitze Trip?
  Fitze Trip este o excursie organizata de Alina Neacsa in ajutorul floristilor, antreprenorilor din domeniul floral si producatorilor de flori din Romania.
 • Cu ce ma ajuta o astfel de excursie?
  O astfel de excursie pe Coasta de Azur pe Drumul Mimozelor și prin alte destinații de renume precum Carnavalul Mimozelor, fabrica Fragonard și Grădina Ephrussi de Rothschild poate aduce o serie de beneficii și experiențe minunate: Explorarea unei culturi și a unei tradiții unice: Veti avea ocazia să descoperiți frumusețea și bogăția culturală a regiunii Coasta de Azur, inclusiv tradițiile legate de mimoza și parfumurile fine. Învățarea de la experți: Cu ghidajul unui brider celebru și vizitarea unei fabrici de parfumuri de prestigiu, veți avea șansa să învățați mai multe despre procesul de fabricare a parfumurilor și despre importanța plantelor precum mimoza în această industrie. Explorarea peisajelor spectaculoase: Drumul Mimozelor oferă o călătorie pitorească prin peisaje uimitoare, cu dealuri acoperite de mimoze înflorite, oferind o oportunitate unică pentru fotografii memorabile și momente de contemplare. Participarea la evenimente locale: Participarea la Carnavalul Mimozelor vă va permite să vă bucurați de atmosfera vibrantă și de spiritul festiv al regiunii, interacționând cu localnicii și alți turiști în timp ce vă bucurați de parada și activitățile culturale. Relaxare și recreere: Vizita la Grădina Ephrussi de Rothschild vă va oferi o oportunitate de relaxare și de conectare cu natura într-un cadru magnific, unde veți putea admira frumusețea grădinilor și arhitecturii impresionante. În concluzie, o astfel de excursie nu numai că vă va oferi o experiență de neuitat pe Coasta de Azur, dar vă va permite să învățați, să explorați și să vă bucurați de toate bogățiile pe care această regiune minunată le are de oferit.
 • Ce este inclus in pret?
  Inclus in Pret! * O experienta parfumata si magica pe Costa de Azur impreuna cu Alina Neacsa si echipa noastra internationala * Cazare cu mic dejun la hotel de 4 * * Pretul este valabil pentru cazare in camera dubla- shared room. Pentru optiunea de sigle, va rugam sa specificati, se va recalcula pretul. * Transferuri asigurate pe toata perioada sejurului la obiectivele anuntate in program * O intalnire privata cu cel mai faimos creator de trandafiri – Matthias Meilland * Peisaje de basm pe toata ruta mimozelor, cu opriri pentru poze in plantatiile de mimoze si eucalypt. ​ * Intalnire cu un producator de mimoze. * O vizita pentru shopping la un producator de mimosa de unde va puteti achizitiona uleiuri esentiale produse local, parfum de mimosa sau miere de lavanda. * Vizita si shopping la Fabrica de parfumuri Fragonard * Participarea la carnavalul Mimozelor unde puteti admira si fotografia carele decorate cu floarea sarbatorita!
 • Ce hotel este ? Pot sta singur/a in camera?
  Hotelul este de 4* cu mic dejun inclus iar locatia este aleasa strategic cat mai aproape de obiectivele pe care le avem de vizitat. Desigur poti opta pentru supliment single dar pentru acest lucru te rugam sa ceri o cotatie de pret actualizata la zi dupa momentul inscrierii.
 • Biletul de avion este inclus in pret?
  Biletul de avion nu este inclus in pret din cauza variatiei de la o zi la alta. Pretul in acest moment pentru biletul de avion porneste de la 600 lei dar poate suferi modificari in orice moment. Da, va putem ajuta si in achizitionarea biletului de avion. Dupa inscriere puteti cere o cotatie de pret actualizata pentru biletul de avion.
bottom of page