Fitze Trip - Africa Edition - 2019

Rose Safari Kenya - Tambuzi farm 

O ocazie unica in viata! 

O excursie cum nu s-a mai facut pana acum.

Cel mai mare eveniment al anului!!!

 

Fitze Trip - editia 4

Rose Safari in Tambuzi Kenya 07 -11.04.2019
 

Stop and smell the roses!!!

 

 Vă invitam intr-un safari de 5 zile  - 07-11.04.19 în Kenya pentru a afla totul despre cresterea trandafirilor de gradină la cea mai  înalta calitate in una dintre cele mai cautate ferme de trandafiri din lume - Tambuzi.

Experimentati ospitalitatea kenyana la poalele Muntelui Kenya, mirositi trandafirii Tambuzi, concepeti decorul floral pentru o cina wild în campurile de trandafiri si fiti un explorator de trandafiri pentru cateva zile.

Bucurați-va de raiul floral organic impreuna cu noi. Faceti cunostinta cu proprietarii Tim si Maggie Hobbs din Tambuzi, vedeti cum cresc trandafirii Tambuzi si cum sunt manipulati corect. Invatati întregul ciclu al produsului, de la insamantare pana la ambalare. Aceasta este o ocazie unica si prima dintre ele unde aveti sansa sa va apropiati de inima florilor noastre si sa urmati calatoria unui  trandafir premium Tambuzi, urmat de un atelier floral cu designerul de renume mondial Ercole Moroni din Italia si de a crea  aranjamente florale  in campurile de trandafiri folosind cei mai speciali trandafiri de gradina parfumati  pe care ii are de oferit Kenya .

 

Pretul include: 

 

transferuri locale de la / spre aeroportul din Nairobi,

4 nopti de cazare la Hotel Fairmont Mount Kenya Safari Club

Workshop cu Ercole Moroni,

Mese, mic dejun, pranz si cina traditionala de bun venit + cina romantica in campul de trandafiri la poalele muntelui Kenya.

Ghid si translator in limba romana.

 

 

Safari la alegere.

Pachet de zbor si cazare la Nanyuki la cerere.

>>> Programul Evenimentului Aici <<<

 

Suna acum pentru rezervare : 0743 762 194

 

Fitze Trip 2018

Keukenhof & Royal Flora Holland Aalsmeer

           Fitze trip a fost un vis realizat. A fost mai mult decat o excursie, a fost depre prietenie, emotii, oameni care iubesc florile, Olanda, despre noi experiente si multe lucruri care nu pot fi descrise in cuvinte.

 

          A fost WOW!!!

          Sa fii florist nu inseamna doar sa lucrezi cu florile ci sa iubesti frumosul si sa impartasesti si altora din cunostintele tale.

          A fost prima excursie organizata  pentru floristii din Romania in cel mai frumos parc de primavara din lume: parcul Keukenhof, apoi am vizitat bursa de flori din Olanda - Royal Flora Holland, am facut o croaziera pe canalele din Amsterdam, am vizitat Cartierul Rosu :) si ne-am incheiat calatoria noastra in tara lalelelor cu un workshop la sediul Parfum Flower Company  unde am realizat cate un superb buchet de vara cu celebrii trandafiri de gradina!