top of page

Fitze Trip KENYA

03 - 10 IUNIE 2024

Conceptul Fitze Trip a fost inventat in 2018 de Alina Neacsa si vine in ajutorul floristilor, antreprenorilor din domeniul floral si producatorilor de flori din Romania.

PASIUNE PENTRU FLORI SI PLANTE - FITZE TRIP

Dar ce este mai exact Fitze Trip?

Este o calatorie spre cunoastere si invatare, o calatorie impreuna cu Alina Neacsa in lumea florilor.

Urmatorul Fitze Trip va fi in Kenya 

Herd of Giraffes

KENYA-ROSE DESTINATION

Bun venit în aventura noastră în inima Kenyei, în țara trandafirilor! Suntem încântați să vă invitam să descoperiți frumusețea și diversitatea peisajelor, culturii și florilor din această destinație fermecătoare.

Alăturați-vă nouă într-o călătorie captivantă prin Kenya, unde vom explora bogăția naturii și farmecul orașului Nairobi. În timpul acestei excursii, ne vom îndrepta mai întâi către vibrantul târg de floricultură din Nairobi, unde vom fi martorii diversității florilor locale și internaționale.

Dar aventura noastră nu se oprește aici. Vom păși apoi în inima fermelor de trandafiri, unde vom fi martorii procesului de cultivare și îngrijire a acestor minunate flori, învățând despre pasiunea și truda care stau în spatele fiecărui boboc înflorit.

Și pentru o experiență cu adevărat africană, vom face o incursiune în Parcul Național Nakuru, unde ne vom bucura de un safari fascinant. Aici, în inima sălbatică a Africii, vom avea ocazia să admirăm lei, rinoceri, girafe și multe alte specii de animale în habitatul lor natural.

Alăturați-vă nouă pentru o excursie memorabilă în Kenya, unde frumusețea naturii se împletește armonios cu tradițiile și cultura locala. Aici, în țara trandafirilor, vă promitem o experiență care vă va rămâne în inimă pentru totdeauna.

Pregătiți-vă să vă alăturați călătoriei noastre și să creați amintiri de neuitat în inima Africii. Vă așteptăm cu brațele deschise în acest paradis al florilor și aventurii!

Rose Destination Kenya.jpg

Vizita IFTEX
 

Cu siguranta! IFTEX Nairobi, este unul dintre cele mai importante evenimente din industria floriculturii din Kenya și din întreaga regiune. Acest târg este un punct de întâlnire cheie pentru producători, exportatori, importatori și alte părți interesate din industria floriculturii.

Locația sa este Nairobi, capitala Kenyei, un oraș în care industria floriculturii are o importanță semnificativă. Evenimentul este organizat anual de către profesioniști din domeniu.

IFTEX atrage participanți din întreaga lume, inclusiv producători locali și internaționali de flori, comercianți, exportatori, importatori, furnizori de echipamente și tehnologii pentru industria floriculturii, precum și profesioniști din domeniu.

IFTEX-Kenya-Nairobi.jpg

IFTEX - NAIROBI

La IFTEX, vizitatorii au oportunitatea să exploreze o gamă variată de flori, plante și produse asociate cu industria floriculturii. 

Evenimentul oferă o platformă excelentă pentru networking și stabilirea de contacte comerciale, contribuind la consolidarea industriei floriculturii din Kenya și din regiunea Africa de Est în ansamblu.

În concluzie, IFTEX este un eveniment de referință în industria floriculturii din Kenya, contribuind la promovarea și dezvoltarea continuă a acestei industrii importante.

UNITED SELECTIONS - NAKURU
Nakuru-United-Selections.webp

United Selections este una dintre companiile de top din Kenya specializate în selecția și îmbunătățirea genetică a trandafirilor. Cu sediul în Naivasha, Kenya, United Selections este recunoscută pe plan internațional pentru portofoliul său diversificat de soiuri de trandafiri de înaltă calitate.

Compania se concentrează pe dezvoltarea și selecția varietăților de trandafiri care îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate și performanță. Acest lucru implică cercetare și dezvoltare constantă, în colaborare cu specialiști în genetică și horticultură, pentru a crea trandafiri cu flori frumoase, rezistente și cu o durată lungă de viață.

United-selections-nakuru.jpg

Un aspect important al activității United Selections este angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Compania implementează practici agricole durabile, promovează condiții de muncă sigure și echitabile pentru angajați și contribuie la dezvoltarea comunităților locale din regiunea Naivasha.

Prin inovație continuă și angajament față de excelență, United Selections este un jucător important în industria floriculturii din Kenya și din întreaga lume. Soiurile sale de trandafiri sunt apreciate pentru calitatea lor și sunt exportate în întreaga lume pentru a bucura consumatorii de flori din diverse piețe.

Kenya-Rose-destination.jpg
Galerie foto Fitze Trip
United Selections rose.jpg

Lumea 
Florilor

Vizitarea fermelor îți va permite să vezi în mod direct cum se cultivă și se îngrijesc diferite specii de flori și plante. Veți învăța despre tehnologiile și metodele folosite pentru a obține flori sănătoase și de calitate.

În ansamblu, vizitarea serelor de flori  poate fi o experiență educativă și inspirațională pentru un florist și poate ajuta la dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor necesare pentru a avea succes în această industrie.

Agriflora Nakuru.webp
Alina Neacsa & Jelle Posthumus Nakuru United Selections.webp
SAFARI KENYA
Predator's Love

Explorați magnificul Parc Național Nakuru din Kenya într-o aventură captivantă cu safari-ul nostru. Situat în partea de sud-vest a Kenyei, acest parc oferă o experiență unică în mijlocul naturii sălbatice africane. Cu o varietate impresionantă de faună și peisaje spectaculoase, Nakuru este un paradis pentru iubitorii de natură și fotografi.

Descoperiți bogăția faunei sălbatice a parcului, care include rinoceri negri și albi, lei, bivoli africani, girafe, zebre și multe alte specii. Cu ajutorul ghizilor noștri experimentați, veți avea șansa să vedeți aceste minunate creaturi în habitatul lor natural și să învățați despre comportamentul și conservarea lor.

Unul dintre punctele de atracție majore ale parcului este lacul Nakuru, unde veți fi martorii unei priveliști uimitoare a milioanelor de flamingo roz care își găsesc adăpost pe malurile sale. Această imagine impresionantă vă va rămâne în memorie pentru totdeauna.

Cu peisaje variate, inclusiv păduri de acacia, savane deschise și coline pitorești, safari-ul în Parcul Național Nakuru vă va încânta simțurile și vă va oferi o experiență autentică africană.

Alăturați-vă nouă pentru o călătorie în inima naturii sălbatice, unde fiecare moment este plin de aventură și descoperire. Safari-ul în Parcul Național Nakuru este o experiență de neuitat pe care nu veți dori să o ratați. Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm în această călătorie extraordinară!

Zebra Couple
Zebras in Wild

PROGRAM FITZE TRIP

Pe durata celor 7 zile veti descoperi împreună cu Alina Neacsa cum se cultivă și se tranzacționează cele mai frumoase flori din Kenya. Vom vizita fermele unde aceste minuni naturale iau naștere, ne vom întâlni cu producătorii de flori pasionați și vom învăța secretele cultivării lor. 

Un aspect important al activității United Selections este angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Compania implementează practici agricole durabile, promovează condiții de muncă sigure și echitabile pentru angajați și contribuie la dezvoltarea comunităților locale din regiunea Naivasha.

Prin inovație continuă și angajament față de excelență, United Selections este un jucător important în industria floriculturii din Kenya și din întreaga lume. Soiurile sale de trandafiri sunt apreciate pentru calitatea lor și sunt exportate în întreaga lume pentru a bucura consumatorii de flori din diverse piețe.

FITZE TRIP + WORKSHOP
03 - 10 IUNIE. 2024

ZIUA 1: 3 IUNIE

 

Zbor Bucuresti - Nairobi

- Transfer aeroport - hotel

IFTEX-Kenya-Nairobi.jpg

ZIUA 3: 5 IUNIE

- Mic dejun la hotel

- Transfer hotel Giraffe Center

- Giraffe Center - Hotel Nakuru

- Program de voie

Nakuru-United-Selections.webp

ZIUA 5: 7 IUNIE

- Mic dejun la hotel

- Vizite ferme trandafiri

- Transfer hotel 

- Program de voie

Naivasha Lake rose destination.png

ZIUA 7: 9 IUNIE

- Mic dejun la hotel

- Transfer aeroport

Passenger Plane

ZIUA 2: 4 IUNIE

- Mic dejun la hotel

- Transfer hotel - IFTEX 

- Transfer IFTEX - Hotel

- Program de voie

Alina Neacsa Giraffe Center Nairobi Kenya.webp

ZIUA 4: 6 IUNIE

- Mic dejun la hotel

- Vizita UNITED SELECTIONS

 

- Workshop cu Alina Neacsa 

- Transfer hotel 

- Program de voie

United Selections Farms Nakuru.webp

ZIUA 6: 8 IUNIE

- Mic dejun la hotel

- The big 4 Safari Nakuru Park

- Transfer hotel 

- Program de voie

Passenger Plane

Pregătiți-vă de o excursie captivanta alaturi de Alina Neacșa. Cu o reputație remarcabilă care depășește granițele și un talent ce nu cunoaște limite, Alina a devenit un nume de referință asociat cu creații florale uluitoare.

Călătoria Alinei Neacșa spre a fi unul din cei mai cunoscuti floristi din lume a fost marcată de o dedicare neîncetată, o pasiune neclintită și o determinare de a depăși limitele designului floral. Creativitatea innascută și abordarea sa inovatoare au făcut din ea o adevărată pionieră în industrie.

Cu un ochi desăvârșit pentru detalii și un simt impecabil al stilului, Alina are abilitatea extraordinară de a transforma flori obișnuite în opere de artă extraordinare. Aranjamentele sale sunt o combinație armonioasă de culori, texturi și arome, create cu atenție pentru a evoca emoții și a lăsa o impresie durabilă asupra celor care le admiră.

Reputatia Alinei se extinde mult dincolo de aranjamentele florale spectaculoase. Ea este un trainer si speaker foarte solicitat, împărtășindu-și expertiza și inspirând următoarea generație de floristi să atingă noi culmi ale creativității. Workshop-urile și cursurile sale sunt oportunități dorite de aspiranți artiști florali de a învăța de la cel mai bun în domeniu.

De la evenimente prestigioase la cele mai intime evenimente, designurile florale create de Alina Neacșa împodobesc cele mai exclusiviste locații din întreaga lume. Munca sa a fost prezentată în publicații de top, iar viziunea sa artistică a impus trenduri și a influențat lumea designului floral.

Pregătiți-vă să fiți fermecați de arta Alinei Neacșa. Creațiile sale transcend granițele, aducând frumusețe și bucurie tuturor celor care le experimentează. De la momente deosebite la amintiri de o viață, fiecare creație a Alinei transformă spațiul într-o lume magică, plină de flori și emoții.

bottom of page