top of page

FLORI CU FITZE FRESH

worlds-biggest-flower-market-gears-valen
   In Era Informationala avem tehnologia la indemana si ne aflam la un click distanta de flori proaspete direct de la groweri.

 

           Dupa lungi dezbateri, am decis sa facem o divizie adresata designerilor floristi, cei care apreciaza calitatea florilor si care inteleg ca o floare mai proaspata inseamna mai putini bani pierduti.

 

           Ne dorim sa ajutam floristii care se respecta prin livrarea unui serviciu de cea mai buna calitate raportat la dorinele si nevoile fiecaruia. 

 

           Pentru ca intelegem nevoia voastra de a avea flori proaspete si pentru ca la randul nostrum ne-am zbatut pentru a avea flori diferite si de foarte buna calitate, am facut pasul inainte si va oferim acum un serviciu unic pe piata.

 

           Ce inseamna unic? Sau ce primesti pentru ce platesti:

 

       

         -Ai posibilitatea sa comanzi direct de la Groweri flori care sunt taiate in dimineata zilei in care pleaca spre Romania; 

         -In medie florile sunt cu cel putin 3 zile mai proaspete decat cele achizitionate de pe bursa;

         -Florile pe care le comanzi de pe webshop vin ambalate separate, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta manipularii lor si cu siguranta, in afara de echipa noastra care le va prelua pentru hidratare si livrare, florile nu vor fi atinse si de alte maini.

          -Iti livram florile la o temperatura optima direct la tine in florarie pentu ca intelegem faptul ca timpul este o resura pretioasa pe care noi vrem ca tu sa o folosesti pentru a fi creativ;

          -Daca nu ai o camera de frig, iti putem gazdui noi florile pana in ziua in care ai nevoie de ele;

          -Te informam cu privire la noutatile aparute in materie de flori in Olanda;

          -Nu tinem stocuri de marfa pentru ca noi credem in evolutie si viitorul este, asa cum am mai spus, la un click distanta;

          -Verificam calitatea growerilor si periodic, facem vizite in Olanda pentru a descoperi flori premium cu care sa puteti lucra;

          -Intelegem perfect care sunt nevoile unui florist pentru ca si noi la randul nostru, ne-am lovit de aceleasi probleme;

         -Garantia calitatii sau 100% banii inapoi pe marfa deteriorata;

         -10% discount la TOATE comenzile daca esti membru Flori cu Fitze Academy ( adicca daca ai participat la cel putin 1 eveniment Flori cu Fitze Academy)

Completeaza formularul de mai jos si in maxim 2 ore primesti acces la un cont demo.

Thanks for submitting!

bottom of page