top of page

Hanneke Frankema

23 - 25 OCT. 2020

 Hanneke

            De când Hanneke Frankema a primit titlul de „Maestru florar” - pe vremea aceea era cea mai tanara in aceasta meserie - viața ei florală a fost plina de urcusuri si coborasuri. Zboara în mod regulat la Beijing, Moscova, SUA si Europa pentru a sustine cursuri  si demonstratii florale. A castigat numeroase premii nationale si internationale, inclusiv Campionatul National Olandez de floristica 2018 si  Cupa Mondiala a Florilor din Barcelona 2012. Toate aceste realizari i-au adus în mod firesc un loc de membru al juriului în doua sezoane ale emisiunii TV olandeze  „Cel mai bun stilist de flori” al Olandei.

I R O N   L A D Y

Hanneke Frankema (2 of 36).jpg
Hanneke Frankema (1 of 36).jpg

Afla cum sa te diferentiezi si sa iesi în evidenta, dar NU prin cel mai mic pret

 

Esti gata sa-ti redefinesti stilul tau propriu?

Unul dintre cei mai apreciati Master Floral Designer din Europa. Lucrarile ei sunt usor de recunoscut, pentru modul în care îmbina armonios structura, designul, formele si contrastul, pentru a crea lucrari apreciate si bine vandute. Hanneke si-a propus ca la cursul de la Bucuresti sa te ajute sa-ti regasesti stilul tau propriu si sa te diferentiezi astfel de marea masa de floristi. 

 

Hanneke Frankema - Top 10 Master Florist ​​

Organizarea workshop-ului Hanneke Frankema:

Tehnici practice & inspiratie pentru upgrade la noul nivel

Inspiratie pentru buchete de mireasa, tehnica structuri si evenimente premium: acesta este obiectivul lui Hanneke. Mai multe design-uri diferite, ce te vor ajuta sa capeti curajul de a încerca lucruri noi, spectaculoase, iubite de clientii pretentiosi. 

 

Vei înveta tehnici noi, pe care sa le aplici chiar de a doua zi, pentru a vinde mai mult si mai bine. Vei lucra sub coordonarea  lui Hanneke design-uri spectaculoase organizate în jurul celui mai important element din floristica, si anume buchetul. Fiecare cursant va beneficia de feed-back detaliat de la Hanneke.

„ În timpul cursului, vreau sa va arat foarte multe tehnici pentru a putea face multor provocari si pentru a va oferi posibilitați nelimitate în toate tipurile de aranjamente.

Vom lucra cu toate aceste tehnici în ziua dedicata buchetului de mireasa (bridal work) , in cea a structurilor (frame bouquets)  și desigur ziua dedicata obiectelor florale (floral objects).

 Vom lucra mult cu diferite tipuri de sârma, nu ma numesc Doamna de Fier degeaba !!!

Vom folosi de la sarma stralucitoare pana la sârma naturala creând multe forme si modele diferite. Vom face lucrari complicate, dar si lucrari mai comerciale pe care voi le puteți folosi în activitatea voastra zilnica din florarii, ateliere, etc. Am predat acest lucru de mulți ani cu succes în Olanda si multi dintre cei care au participat la acest Masterclass folosesc zilnic aceste tehnici! Sper sa va  vad curand! „

 

La sfarsitul workshop-ului vei pleca acasa cu:

  • Tehnici de lucru cu cele mai bune flori,  achizitionate direct de la crescatori din Olanda.

  • Pentru portofoliul tau, vei obtine fotografii si înregistrari video cu care sa-ti impresionezi clientii si partenerii de business. 

  • Arta si tehnica crearii unor buchete/aranjamente pe care clientii, miresele si directorii din zona corporate le vor dori cu siguranta.

  • Vei cunoaste care sunt trendurile la nivel european în domeniul florilor si aranjamentelor florale. Potrivit lui Hanneke, cele mai importante trei tendinte sunt: gasirea unui echilibru între natura si socitatea tehnologizata; utilizarea de materiale reciclabile; utilizarea florilor colorate.

  • secretele succesului pentru o cariera de top.

  • tehnica stabilirii preturilor corecte pentru buchete si aranjamente. 

  • Vei avea ocazia rara sa lucrezi cu aranjamente florale spectaculoase, sa înveti tehnici noi, exact cu cele mai populare soiuri de trandafiri, cautate de toti cei care vor evenimente de fitze, cu bugete mari.

  • Vei stii cum ia forma finala un aranjament, de la schita pana la produsul final si cum sa alegi florile potrivite in functie de designul pe care trebuie sa il realizezi.

bottom of page