top of page

FITZE TRIP AMSTERDAM

INTERNATIONAL FLORICULTURE TRADE FAIR 2023

Alina neacsa vizitand serele din Olanda.jpg

Fitze Trip

07 - 10.11.2023

Cazare Hotel 4* cu mic dejun

Transferuri

Vizita bursa de flori

Vizite IFTF si Trade Fair Aalsmeer

Vizita sere flori

Vizita Amsterdam, Cartierul rosu

Croaziera Canle Amsterdam

1150 euro

Bursa de Flori Aalsmeer Fitze Trip.jpg

VINO ALATURI DE ALINA NEACSA IN ADEVARATA LUME A FLORILOR

Indiferent daca alegi varianta Fitze Trip + Masterclass IFTF sau

doar Fitze Trip iti promitem o experienta unica

Alina Neacsa l Parfum Flower Company.jpg

Fitze Trip + MASTERCLASS IFTF

06 - 10.11.2023

Cazare Hotel 4* cu mic dejun

Transferuri

MASTERCLASS IFTF

Vizita bursa de flori

Vizite IFTF si Trade Fair Aalsmeer

Vizita sere flori

Vizita Amsterdam, Cartierul rosu

Croaziera Canle Amsterdam

fully booked

Alina Neacsa, Joey Azout and David Austin Jr..jpg

Oricat ne-am dori o comunitate cat mai mare alaturi de noi din pacate avem doar cateva locuri disponibile!!!

Inscrie-te aici

Multumim pentru inscriere!Te vom contacta in cel mai scurt timp!

 • Ce inseamna Fitze Trip?
  Fitze Trip este o excursie organizata de Alina Neacsa in ajutorul floristilor, antreprenorilor din domeniul floral si producatorilor de flori din Romania.
 • Cu ce ma ajuta o astfel de excursie?
  O vizită la o bursă de flori / serele de flori din Olanda poate aduce numeroase beneficii pentru o carieră în domeniul floristic. Olanda este cunoscută ca una dintre cele mai importante piețe de flori din lume, iar o astfel de experiență poate fi extrem de valoroasă pentru un florist. Iată cum te poate ajuta o astfel de vizită în cariera ta de florist: Experiență practică în industrie: O vizită la o bursă de flori din Olanda îți oferă ocazia să vezi cum funcționează în realitate industria florilor la nivel internațional. Poți învăța despre procesul de comercializare, transport și distribuție a florilor la scară largă. Noi cunoștințe și tendințe. Vei fi expus la o varietate de specii de flori și aranjamente florale pe care poate nu le-ai întâlnit înainte. Poți să înveți despre tendințele actuale în design floral și să obții inspirație pentru creațiile tale. Contacte și rețele de afaceri: Olanda găzduiește mulți producători și furnizori de flori, precum și comercianți din întreaga lume. Iți poate oferi șansa de a face noi contacte în industrie și de a dezvolta relații cu furnizorii de flori. Cunoaștere a logisticii: Olanda are un sistem bine dezvoltat de logistică pentru transportul și distribuția florilor. Poți învăța despre cum se gestionează și se livrează flori proaspete la nivel global, ceea ce poate fi util pentru dezvoltarea unei afaceri în domeniul floristic. Idei pentru afacerea ta: Dacă îți dorești să deschizi o florărie sau să dezvolți o afacere în domeniul floristic, o vizită la o bursă de flori îți poate oferi idei și informații importante Înțelegere a procesului de cultivare: Vizitarea serelor îți va permite să vezi în mod direct cum se cultivă și se îngrijesc diferite specii de flori și plante. Veți învăța despre tehnologiile și metodele folosite pentru a obține flori sănătoase și de calitate. Cunoaștere a speciilor de flori: Serelor din Olanda pot găzdui o gamă largă de specii de flori și plante exotice. Vizitați-le îți va oferi oportunitatea să descoperi noi specii și să înveți despre cerințele lor specifice de creștere. Inspiratie pentru aranjamente florale: Prin vizitarea serelor, poți obține inspirație pentru aranjamente florale unice și creative. Poți vedea cum plantele și florile pot fi combinate pentru a crea buchete și aranjamente atrăgătoare.
 • Ce este inclus in pret?
  Indiferent daca vei alege Fitze Trip sau Fitze Trip + Masterclass IFTF vei avea o experienta unica! Din momentul in care ajungi pe aeroport in Olanda noi ne vom ocupa de absolut tot ce vei avea nevoie: Transferuri organizate pe toata durata sederii, Cazare hotel 4 stele cu mic dejun inclus, Vizite la serele de flori din Olanda, Vizita la Bursa de flori, Vizite la targurile de flori IFTF si Trade Fair Aalsmeer, Vizite Amsterdam, Cartierul rosu si croaziera pe canale. In plus cei ce aleg varianta cu Masterclass vor ajuta la decorarea standului Alexandra Farms de la IFTF. Mii de trandafiri de gradina parfumati vor fi folositi pentru a decora standul anul acesta. Vei lucra doua zile alaturi de Alina Neacsa si echipa ei pentru un decor care va taia rasuflarea vizitatorilor. Da vei primi diploma de participare + portofoliu foto de la acest eveniment.
 • Ce hotel este ? Pot sta singur/a in camera?
  Hotelul este de 4* cu mic dejun inclus iar locatia este aleasa strategic cat mai aproape de obiectivele pe care le avem de vizitat. Desigur poti opta pentru supliment single dar pentru acest lucru te rugam sa ceri o cotatie de pret actualizata la zi dupa momentul inscrierii.
 • Cum putem folosi portofoliul de la eveniment?
  Vom face fotografii si video pe parcursul Masterclass-ului la IFTF toate fotografiile si filmarile vor fi incarcate pe un link la care au acces toti cursantii. Portofoliul poate fi folosit pe social media, site-uri, printuri cu rugamintea mentionarii evenimentului la care au fost facute. #AlexandraFarmsIFTF2023, #FitzeTrip2023.
 • Se ofera diploma?
  Vei primi o diploma de participare doar pentru varianta Fitze Trip + Masterclass
 • Biletul de avion este inclus in pret?
  Biletul de avion nu este inclus in pret din cauza variatiei de la o zi la alta. Pretul in acest moment pentru biletul de avion este 750 lei dar poate suferi modificari. Da va putem ajuta si in achizitionarea biletului de avion. Dupa inscriere puteti cere o cotatie de pret actualizata pentru biletul de avion.
bottom of page