top of page
Venice-Masterclass-FCF-Academy.jpg

VENICE 

CITY OF LOVE

MASTERCLASS VENICE 

Buna si bine te-am gasit!

Iti multumim pentru interesul acordat noului nostru Masterclass: International Luxury Florist la care vom crea decorul feeric si luxos al evenimentului  “The Grand Ball of Monaco” care se va desfasura in perioada 29 august- 1 septembrie 2023 in cel mai exclusivist hotel de 5 stele din Venetia.
Evenimentul va avea loc in deschiderea Festivalului de Film de la Venetia, asadar vei avea ocazia de a vedea celebritati internationale renumite din industria filmului si nu numai.

Ne aflam la a cincea editie a acestei experiente parfumate internationale, pecedentele desfasurandu-se in Dubai – SLS Hotel in octombrie 2021, Monaco- Hotel de Paris – iunie 2022, la Monaco in istoricul hotel Hermitage iunie 2022 si in Dubai, in iconicul hotel Burj Al Arab- martie 2023.

Iata cateva motive pentru care nu trebuie sa pierzi locul tau la evenimentul nostru:

 

1.    Indrumare de Excepție: Masterclass-ul nostru este condus de experți în domeniul floral care și-au perfecționat meșteșugul la nivel înalt. Vei pierde oportunitatea de a învăța de la ei, de la vasta lor cunoaștere, expertiză și perspective unice.

2.    Portofoliu de zeci de mii de euro: Masterclass-ul nostru oferă sansa de a avea acces la un portofoliu de zeci de mii de euro si de a lucra cu flori premium la care foarte putini floristi au acces. Dacă nu participi, vei pierde șansa de a arata lumii si mai ales clientilor tai, valoarea ta artistica. 

3.    Tehnici și Sfaturi Profesionale: Instructorii noștri vor împărtăși tehnici, trucuri și sfaturi deosebite care pot duce aranjamentele tale florale la un nivel superior. Prin neparticipare, vei rata aceste informații valoroase care îți pot îmbunătăți abilitățile și te pot diferenția în industrie.

4.    Oportunități de Networking si acces la reteau Alinei Neacsa: Masterclass-ul nostru adună laolaltă persoane pasionate de flori și design, care au viziuni similare. Dacă nu participi, vei pierde șansa de a lega relații valoroase și de a deschide noi oportunități în industria florală.

5.    Experiență Imersivă: Veneția oferă un decor magic pentru masterclass-ul nostru, creând un mediu unic care inspiră creativitatea și îți încântă simțurile. Vei rata oportunitatea de a te cufunda în frumusețea și romantismul acestui oraș extraordinar în timp ce îți perfecționezi abilitățile florale.

6.    Încredere și Dezvoltare: Masterclass-ul nostru este conceput pentru a te provoca și a te ajuta să crești pe plan personal și profesional. Dacă nu participi, vei pierde oportunitatea de a-ți construi încrederea în abilitățile tale, de a-ți extinde portofoliul și de a-ți duce călătoria florală la noi culmi.

7.    Acces Exclusiv: Masterclass-ul nostru îți oferă acces exclusiv la materiale, resurse și tehnici premium care nu sunt ușor de găsit în altă parte. Prin neparticipare, vei rata aceste privilegii speciale care pot îmbunătăți creațiile tale florale.

8.    Amintește-ți, participarea la masterclass-ul nostru floral în Veneția nu este doar despre învățarea tehnicilor - este despre implicarea într-o experiență transformatoare care va avea un impact durabil asupra călătoriei tale florale. Nu rata această oportunitate extraordinară de a-ți extinde abilitătile de florist.

Pretul este de 2500 de euro pe care ii poti plati in mai multe rate, dupa cum urmeaza:

 


-    500 de euro avans pentru rezervarea locului;
-    Alte ra
te egale pana la data de 25 august 2023.

Pentru plata integrala, beneficiezi de 10% discount!

Pretul include:
-    Cazare cu mic dejun la hotel Hilton Garden Inn;

-    Transfer aeroport- hotel- aeroport la plecare 
-    2 zile de Masterclass la hotel Luna Baglioni (transfer inclus in pret)
-    O croaziera pe canalele venetiene;
-    Un portofoliu de zeci de mii de euro
-    O experienta unica alaturi de echipa noastra
-    
Pretul NU include:

-    Biletul de avion ( insa il putem achizitiona la cerere, pretul este 130 de euro momentan fara bagaj de cala)

100

75

50 %

25

0

GRAD DE OCUPARE LIVE!!!

LOCURI OCUPATE

Asa cum am promis daca ai mai participat la cursurile

Flori cu Fitze Academy beneficiezi de inca

10% discount la preturile de mai jos!

Alege-ți varianta de inscriere!

 • AVANS INSCRIERE

  2.500ROL
  Diferenta de plata (7500 cursant FCF /Floro ) sau 10.000 lei se face pana pana la data de 25 aug
   
 • Plata integrala + cursant FCFAcademy 20%

  10.000ROL
  Daca ai participat la un curs FCF Academy sau esti client Floro ai dublu DISCOUNT
   
 • PLATA INTEGRALA 10% DISCOUNT

  11.250ROL
  Platesti suma totala cu un discount de 10%. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile
   

Poti face plata si cu OP in contul: RO75 INGB 0000 9999 0884 3827

Daca intampini dificultati sau ai nevoie de alte informatii nu ezita sa ne contactezi pe Whatsapp sau la telefon 0722.528.576

bottom of page