top of page
Venice-Masterclass-FCF-Academy.jpg

VENICE 

CITY OF LOVE

MASTERCLASS VENICE 

THE GRAND BALL OF MONACO - VENETIA 2023 - a - 11 - a EDITIE  ANIVERSARA A BALULUI 

Veneția, un oraș al viselor, unde inspirația curge pe canalele romantice și răsună în fiecare stradă pietruită. În acest loc magic, te așteaptă o experiență florală cu totul extraordinară.

Aici vei descoperi vocea ta artistică unică și vei învăța cum să o exprimi prin limbajul florilor.

Condus de adevărații vizionari ai lumii florale, acest masterclass va stârni imaginația ta, va trezi spiritul tău și va debloca adevăratul tău potențial creativ.

Abordează libertatea de a explora teritorii neumblate, de a contesta convențiile și de a crea opere de artă care reflectă pasiunea și autenticitatea ta interioară.

Veneția, cu istoria sa bogată și frumusețea sa atemporală, va fi muza ta - un fundal care îți inspiră creațiile și le umple de o senzație de uimire fără egal.

LOCURILE LA MASTERCLASS SUNT LIMITATE!

Venice

PRIVATE LUXURY CLASS

REAL EVENT EXPERIENCE

HOSTED BY NOBLE MONTE-CARLO THE BEST KNOWN ENTERTAINMENT COMPANY ACROSS MONACO AND THE FRENCH RIVIERA

LUNA BAGLIONI HOTEL

Hotelul Luna Baglioni, Veneția: Un refugiu plin de eleganță și lux.

Hotelul Luna Baglioni, un sanctuar rafinat situat în inima Veneției, unde frumusețea atemporală se întâlnește cu luxul de neegalat. Cu o istorie bogată, servicii impecabile și o locație fără egal, Hotelul Luna Baglioni oferă o experiență cu adevărat memorabilă pentru călătorii pretențioși care caută esența farmecului venețian.

În momentul în care pășiți în incinta noastră opulentă, sunteți imediat transportat într-o lume de eleganță și sofisticare rafinată. Hotelul Luna Baglioni ocupă un palat istoric datând din secolul al XII-lea, combinând arhitectura venețiană clasică cu conforturile moderne. Fiecare colț emană o atmosferă de măreție, cu mobilier luxos, detalii intricate și o ambianță care reflectă bogata moștenire culturală a orașului.

Pregătiți-vă să fiți captivați de arta inegalabilă a Alinei Neacșa. Cu o reputație remarcabilă care depășește granițele și un talent ce nu cunoaște limite, Alina a devenit un nume de referință asociat cu creații florale uluitoare.

Călătoria Alinei Neacșa spre a fi unul din cei mai cunoscuti floristi din lume a fost marcată de o dedicare neîncetată, o pasiune neclintită și o determinare de a depăși limitele designului floral. Creativitatea innascută și abordarea sa inovatoare au făcut din ea o adevărată pionieră în industrie.

Cu un ochi desăvârșit pentru detalii și un simt impecabil al stilului, Alina are abilitatea extraordinară de a transforma flori obișnuite în opere de artă extraordinare. Aranjamentele sale sunt o combinație armonioasă de culori, texturi și arome, create cu atenție pentru a evoca emoții și a lăsa o impresie durabilă asupra celor care le admiră.

Clienții cei mai exigenți din lume o caută pe Alina Neacșa pentru experiența sa de neegalat și pentru puterea sa transformatoare asupra designului floral. Lista sa de clienți include celebrități, membri ai Familiei Regale și lideri de industrie, care îi încredințează viziunile lor pentru a fi aduse la viață prin eleganța și sofisticarea sa caracteristice.

În afara talentului său imens, Alina impresionează prin naturalețea și personalitatea sa călduroasă, cucerindu-și clienții din întreaga lume. Ea își dedică timpul pentru a înțelege dorințele și aspirațiile fiecărui client, asigurându-se că fiecare creație reflectă stilul și viziunea individuală. Profesionalismul său, împreună cu pasiunea ei sinceră pentru arta floristică, i-au câștigat un public fidel și o reputație fără egal.

Reputatia Alinei se extinde mult dincolo de aranjamentele florale spectaculoase. Ea este un trainer si speaker foarte solicitat, împărtășindu-și expertiza și inspirând următoarea generație de floristi să atingă noi culmi ale creativității. Workshop-urile și cursurile sale sunt oportunități dorite de aspiranți artiști florali de a învăța de la cel mai bun în domeniu.

De la evenimente prestigioase la cele mai intime evenimente, designurile florale create de Alina Neacșa împodobesc cele mai exclusiviste locații din întreaga lume. Munca sa a fost prezentată în publicații de top, iar viziunea sa artistică a impus trenduri și a influențat lumea designului floral.

Pregătiți-vă să fiți fermecați de arta Alinei Neacșa. Creațiile sale transcend granițele, aducând frumusețe și bucurie tuturor celor care le experimentează. De la momente deosebite la amintiri de o viață, fiecare creație a Alinei transformă spațiul într-o lume magică, plină de flori și emoții.

Venice Grand Canal Aerial

TRAIESTE EXPERIENTA UNUI EVENIMENT LA CEL MAI INALT NIVEL

Te invitam alaturi de noi intr-o noua experienta florala la cel mai inalt nivel in Venetia la a 3 a editie a experientei florale FCFA in jurul lumii.
Dupa succesul avut la Monaco in Hotel Hermitage si in iconicul hotel Burj Al Arab din Dubai, experienta florala se muta in orasul mastilor, Venetia in deschiderea festivalului de film.

Sala de bal Marco Polo va fi transformată într-un palat de basm, un univers fermecător care va întâmpina prinți și prințese purtând rochii și costume fastuoase. Într-o atmosferă luxoasă și desprinsă din povești, participanții vor fi învăluiți de un decor floral care rezoneaza perfect cu tema princiară.

Folosind elemente spectaculoase și detalii rafinate, sala de bal va prinde viață sub bagheta noastră florala. Lumânările vor străluci în suporturi de cristal, aruncând umbre misterioase și conferind o aură de eleganță regală.

Florile alese special pentru acest eveniment vor încânta privirile prin culorile lor vibrante și parfumul lor îmbătător. De la buchete impresionante de trandafiri și orhidee, până la aranjamente grandioase de flori exotice, totul va fi perfect orchestrat pentru a crea o atmosferă magică și opulentă.
Invitații vor fi transportați într-o lume de basm, în care se vor simți ca adevărați regi și regine.

Pregătește-te să fii martorul unei transformări incredibile, în care sala de bal Marco Polo se va metamorfoza într-un palat de poveste, unde luxul și rafinamentul se vor întâlni într-o simfonie a frumuseții.

Pink Sand

Un eveniment unic care va recrea prin arta florala atmosfera luxoasa a Venetiei 

Un bal adresat Regalitatii

De ce sa participi la acest Masterclass?

Experienta de a lucra alaturi de Alina Neacsa

O semnatura florala intr-unul din cele mai iconice locatii ale lumii

Un portofoliu de zeci de mii de euro greu de egalat si certificarea ca Florist de Lux International

Care este diferenta dintre Masterclass si un curs obisnuit?

Traiesti in timp real emotiile si provocarile in cadrul unui eveniment live unde trebuie sa gestionezi orice situatie neprevazuta aparuta in cel mai optim mod posibil.

Experienta acumulata in cadrul unui astfel de eveniment grandios nu poate fi invatata la niciun curs normal. 

Afli cum organizezi un eveniment intr-o alta tara, cum alegi furnizorii, partenerii si descoperi procesul logistic care sta in spatele acestor evenimente.

Master-class-Burj-al-Arab-FCF-Academy.jpg

      MASTERCLASS DUBAI MARTIE 2023

      "Una din cele mai mari provocari din cariera ta "

Descoperă arta floristică într-un mod spectaculos la Masterclass-ul nostru floral în inima Veneției!

Îți oferim o oportunitate unică de a învăța secretele creațiilor florale uimitoare alături de unul dintre cei mai talentați și cunoscuți maestri florali din lume - Alina Neacsa. Bucură-te de experiența unei zile pline de inspirație, învățând tehnici avansate și aflând secretele designului floral sofisticat.

Masterclass-ul nostru se va desfășura într-un cadru de vis, în pitorescul oraș Veneția. Vei fi înconjurat de atmosfera romantică și elegantă a acestui loc fermecător, oferindu-ți o sursă inepuizabilă de inspirație pentru creațiile tale.

Indiferent dacă ești un profesionist în designul floral sau începător pasionat, vei beneficia de îndrumarea și expertiza noastră de neegalat. Vei învăța tehnici avansate de aranjare a florilor, selecția adecvată a materialelor, crearea de aranjamente impresionante.

Pe parcursul masterclass-ului, vei avea acces la o gamă variată de flori deosebite și materiale de înaltă calitate. Vei învăța cum să manipulezi și să aranjezi aceste flori pentru a crea designuri inedite și captivante.

În plus, vei fi ghidat prin procesul de aranjare a florilor și vei primi sfaturi practice pentru a-ți dezvolta propria ta viziune artistică. Vei afla cum să-ți exprimi creativitatea și să-ți pui amprenta personală asupra fiecărei creații.

Nu rata oportunitatea de a participa la acest Masterclass floral de excepție în Veneția, un loc care îmbină frumusețea istoriei și cultura cu pasiunea pentru florile și designul sofisticat. Înscrie-te acum și pregătește-te să descoperi magia florilor într-un mod unic și inspirațional!

hilton venice

Cazare cu mic dejun in camera dubla

29 august - 1 septembrie

La cerere – se poate opta pentru supliment de camera single

Transfer

Transfer aeroport - hotel - aeroport

( disponibil pentru cei care vin cu acelasi zbor pe data de 29 august si pleaca pe data de 01 septembrie )

Masterclass

2 zile de Experienta Florala in hotel Luna Baglioni

Canal cruise

Experimentează farmecul Veneției intr-o croaziera pe canalele orasului.

Cazarea cursantilor se face la Hilton Garden Inn Venice ( sau similar ) in functie de disponibilitatea hotelurilor. Pretul este pentru loc in camera dubla (se imparte camera cu alt cursant ) sau se poate achita un supliment de single. 

Optional:

Optional, la cererea grupului se pot organiza excursii:
Insula Murano
  Plimbare cu gondola;
Vizita in orasul Venetia (Basilica San Marco, Doges Palace)
Serviti o cafea in Caffe Florian, o cafenea veche de 300 de ani 
Muzeul Leonardo Da Vinci
Cina la un restaurant de-a lungul canalului
Shopping 
   Tur ghidat sau bilete la teatrul La Fenice

Cum a fost la Masterclass - Burj al Arab Dubai?

Cum a fost la Masterclass - Monaco de la hotel Hermitage?

bottom of page