top of page
Parteneri Flori cu Fitze Academy

       

 

              Aflat in centrul orasului Bucuresti Athenee Palace Hilton este un hotel de 5 stele  care a castigat premiul: ‘’ Romania’s Leading Business Hotel- World travel Award Winning 2017’’.

Este situat langa Ateneul Roman si la doar cinci minute de mers pe jos pana la cele mai populare atractii turistice.

Atenee Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate si prestigioase atractii turistice care dateaza din anul 1914.

http://www.atheneepalace-hotel.ro/

               Infiintata in anul 2011 numele companiei <Parfum Flower Company > nu a fost ales la intamplare. Dupa cum probabil ati observat marea majoritate a trandafirilor taiati din zilele noastre nu mai au miros. Florile noastre au un miros foarte puternic. Cu o selectie de soiuri exclusiviste printre care : trandafiri David Austin, Meilland Jardin si trandafiri parfumati - Scented Peony Roses suntem capabili sa oferim o gama larga de trandafiri de lux.
https://www.parfumflowercompany.ro/

               Unul dintre cei mai talentati fotografi romani cu numeroase premii atat nationale cat si internationale, Cristi este cel mai vechi partener al nostru. 

Membru al comunitatii celor mai buni fotografi din lume- Fearless Photographers, Cristi s-a ocupat intotdeauna de imaginea brandului Flori cu Fitze.

https://www.cristineacsa.ro/

bottom of page