top of page
Caută

O tanara antreprenoare deschizatoare de drumuri in domeniul aranjamentelor florale de lux a organiza

”Prima regula in florarie este clara: nu lasa niciodata florile sa se iroseasca, in special dupa un mare eveniment. Daruieste-le, mai ales celor care nu si le permit.”– astfel a gandit Alina Neacsa, tanara organizatoare de cursuri si evenimente flori de lux, atunci cand a pus la cale cea mai ampla campanie de donatii flori catre bolnavi si batrani. Peste 10.000 de flori din cele 15.000 folosite la cursul Masterclass Flori cu Fitze Academy au luat calea mai multor spitale, centre de batrani si biserici din Bucuresti.

Impreuna cu o echipa de voluntari, Alina Neacsa a realizat aranjamente din florile utilizate la curs, pe care apoi le-a distribuit catre bolnavi, batrani si lacasuri sfinte cu ocazia Sfintei Marii intr-o foarte spectaculoasa actiune sociala, desfasurara contra-cronometru.

Aranjamentele au fost livrate de catre o echipa de voluntari, impreuna cu Alina Neacsa, ei folosind in total opt masini: cinci ale voluntarilor si trei masini ale societatii Flori cu Fitze Academy.

Florile distribuite in cadrul acestei actiuni au fost dintre cele selectionate sa fie folosite in cadrul cursului Masterclass sustinut de catre Alina Neacsa, master trainer Flori cu Fitze Academy timp de doua zile, pe 11 si 12 august la hotelul Athénée Palace Hilton din Bucuresti. Cursul de tip Masterclass este organizat o singura data pe an in Bucuresti, fiind intotdeauna asteptat cu mare nerabdare de catre iubitorii de flori. Editia de anul acesta a propus aranjamente florale inspirate din nunta regala dintre Meghan Markle si Printul Harry, dar si din alte nunti organizate la casele regale din Europa. La finalul cursului, in cadrul expozitiei florale Royal Wedding Design, a fost expusa replica in marime naturala a buchetului de mireasa al lui Meghan Markle.

”Am fost primiti cu multa bucurie in toate locurile in care am oferit aranjamente din cele 10.000 de flori. Aceiasi bucurie am simtit-o si noi daruind florile. Dupa cursul de sambata si duminica, am avut nevoie de o zi pentru a realiza mici aranjamente florale din multitudinea de flori.

Apoi, am plecat la drum catre Maternitatea Giulesti, Spitalul Universitar si catre centrul de ingrijire a batranilor “Centrul Rezidential pentru Seniori Sfantul Nicolae”. In aranjamentele florale daruite am folosit si trandafiri din soiurile ”Garden Roses” si ‘’David Austin’’, recunoscuti in intreaga lume pentru mirosul spectaculos si persistent. Acesti trandafiri sunt utilizati la nuntile in stil englezesc, fiind folositi inclusiv la nunta dintre Meghan si Harry.” - Alina Neacsa, creatoarea brandului Flori cu Fitze si master trainer Masterclass.

Florile daruite inveselesc aproximativ 50 de saloane de spital si 17 camere de azil de batrani.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page