top of page
Caută

Invitație de Presa la cel mai mare eveniment de design floral din acest an din București: Luxury Wed


Invitatie de Presa la cel mai mare eveniment de design floral din acest an din Bucuresti: Luxury Wedding Design, Masterclass Flori cu Fitze Academy

Sarbatoarea florilor romanesti si internationale – Cel mai mare eveniment de design floral din acest an din Bucuresti, Luxury Wedding Design, Masterclass Flori cu Fitze Academy, îsi deschide portile pentru presa si publicul larg duminica 11 august, între orele 17:00 si 20:00. Va invitam la Palatul Noblesse din Bucuresti, pe Strada Sfintilor nr. 7, pentru a descoperi trendurile în materie de aranjamente florale si buchete la nunti si evenimente private pentru 2020 si 2021. Aranjamentele expuse vor fi realizate de catre Timo Bolte, designer german de top, ce lucreaza pentru vedetele de la Hollywood, de catre Alina Neacsa, unul din cei mai apreciati designeri florali din Romania si de catre participanti la cea de-a treia editie a cursului Masterclass. Palatul Noblesse, de-obicei închis publicului general, va reprezenta decorul perfect pentru sedinte foto si video de exceptie, cu design-urile florale ce se vor purta mai multi ani de acum înainte. Intrarea este libera.

Luxury Wedding Design – Capitala mondiala a trendurilor în domeniul floral

Mii de flori romanesti si internationale vor fi folosite cu îndemanare pentru a realiza aranjamentele florale expuse. Arcada de la intrare va întampina musafirii de la Palat cu un design unic pentru Romania, format din peste 1.000 de trandafiri si hortensii rosii. În total, vor fi sapte zone de expozitie florala, în camerele Palatului Noblesse si pe holuri. Veti descoperi în fiecare camera cate un design diferit, conceput de Timo Bolte si Alina Neacsa. Tavan de flori, arcada, structuri de flori – acestea sunt doar cateva din lucrarile ce vor fi expuse la Luxury Wedding Design.

Designer international pentru prima oara în Romania – Timo Bolte

La expozitia Luxury Wedding Design va fi prezent Timo Bolte (www.TimoBolte.com), designer german de top ce locuieste de mai multi ani la Londra. El se va afla pentru prima oara în Romania si va lucra, alaturi de cursanti, aranjamentele florale expuse. Timo a realizat lucrari pentru vedete internationale, printre care Nicole Kidman, Robbie Williams, Elton John sau Tom Cruise, pentru oligarhi din Rusia si la evenimentele printeselor rasfatate din tarile arabe. A realizat aranjamente florale si la nunti în India, China, Maroc si în Europa. Este o prezenta constanta în cele mai mari reviste internationale de profil, fiind invitat la evenimente de tip ”Fashion Week” în Moscova, Beijing sau Shanghai. Participarea la Luxury Wedding Design reprezinta ocazia de a discuta în exclusivitate cu Timo Bolte despre trendurile în domeniul floral la nivel mondial.

Locatie de exceptie – Palatul Noblesse, bijuterie arhitectonica construita în 1881

Gazda expozitiei va fi Palatul Noblesse (https://palatulnoblesse.ro/) din Bucuresti, situat în zona Piata Rosetti, pe Strada Sfintilor. De o frumusete incontestabila, Palatul a fost construit de faimosul arhitect Alexandru Savescu, cel ce a realizat planurile si pentru Muzeul National de Istorie a Romaniei. Palatul este încadrat ca monument istoric. În perioada comunista, aici si-a desfasurat activitatea Clubul Pionierilor si Soimilor Patriei Sector 2. În anul 2014, Palatul a fost restaurat printr-o investitie de peste doua milioane de euro, iar acum a devenit una din cele mai cautate locatii pentru evenimente premium din Romania. Luxury Wedding Design este ocazia rara de a vizita palatul si de a realiza fotografii si înregistrari video avand ca decor aranjamente din mii de flori.

Camera florilor romanesti

Expozitia Luxury Wedding Design va demonstra ca florile crescute în Romania, de producatori locali, sunt la acelasi nivel calitativ cu florile de import. Una din camerele Palatului Noblesse va fi decorata cu un aranjament floral complex, suspendat din tavan, realizat de Timo Bolte si Alina Neacsa exclusiv din flori romanesti: trandafiri, lisianthus romanesc (eustoma) si dalii. Veti putea afla informatii inedite despre crescatorii romani de flori, despre tarile în care se vand florile romanesti, sezon, preturi si soiuri. Va fi un mix între stilul international eclectic al palatului si aranjamentele din flori romanesti.

Alina Neacsa, creatoarea cursurilor Masterclass

Alina Neacsa, creatoarea brandurilor Flori cu Fitze si Flori cu Fitze Academy, este unul dintre cei mai apreciati specialisti romani în aranjamente florale, avand o experienta de 13 ani în domeniul organizarii de evenimente premium. Alina este autoarea mai multor premiere pentru piata floristica din Romania. A fost prima care a lansat un workshop intensiv pentru începatori si nu numai, format dintr-un modul educational de doua zile, ce cuprinde toti pasii si toate tehnicile de care un nou florist are nevoie. Tot ea lansat primul curs Master Class din Romania. Alina este autor de articole în domeniul floral, editorialist permanent al publicatiei Gradina mea de Vis si prezenta constanta în presa nationala si internationala. A publicat zeci de articole pe teme de floristica si design floral în revista lunara Gradina mea de Vis.

  • Ce: Expoztia ”Luxury Wedding Design” - Masterclass Flori cu Fitze

  • Cand: 11 august 2019, de la 17:00 la 20:00

  • Unde: Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

  • Cum: Intrarea gratuita

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page