top of page
Caută

Cum vor arata aranjamentele florale ale mireselor ce îsi doresc sa fie în ton cu tendintele


Aranjamente realizate din flori colorate artificial – dyed flowers, aranjamente florale tip ”gradina” - expuse în interiorul cladirilor, decoruri opulente – din categoria ”think big”: acestea sunt cateva din trendurile pentru decoratiuni florale ale nuntilor din 2019 si 2020, în opinia specialistilor în design floral. Cel mai mare eveniment dedicat florilor din acest an din Bucuresti, Luxury Wedding Design, a expus publicului participant tendintele în materie de aranjamente florale pentru evenimentele private din Romania.

Designer de nivel international

Aranjamentele expuse au fost realizate de catre Timo Bolte, designer de top din Londra, ce lucreaza pentru vedetele de la Hollywood, de catre Alina Neacsa, unul din cei mai apreciati designeri florali din Romania si de catre cursantii de la cea de-a treia editie a trainingului international Masterclass ce a avut loc la jumatatea lunii august în Bucuresti. Timo Bolte este unul din cei mai influenti floristi din lume, ce a realizat lucrari pentru vedete internationale, printre care Nicole Kidman, Robbie Williams, Elton John sau Tom Cruise, pentru oligarhi din Rusia si la evenimentele printeselor rasfatate din tarile arabe. A realizat aranjamente florale si la nunti în India, China, Maroc si în Europa.

În decorul spectaculos al Palatului Noblesse din Bucuresti au fost prezentate aranjamente florale grandioase, asa cum se vor purta la nuntile romanesti ”în trend” din anii urmatori. ”Florile colorate artificial sunt deja un mare hit la nuntile si evenimentele de anul acesta. Pentru anul viitor, prevad o cerere mai puternica de aranjamente florale realizate din flori vopsite artificial în diverse culori. La evenimentul Luxury Wedding Design, am aratat vizitatorilor cum este sa realizezi designuri florale din aceste flori.”- Alina Neacsa, CEO, Flori cu Fitze Academy

Opulenta este din nou la moda, sub conceptul ”think big”

”Think big” – aranjamentele opulente, foarte spectaculoase, se vor purta la nuntile din perioada urmatoare. În cadrul Luxury Wedding Design, aranjamentele expuse au fost realizate din 12.500 flori, din care 3.000 romanesti. Printre trendurile anticipate de specialisti se numara: aranjamente florale ce confera un aspect de cladire parasita, neîngrijita; aranjamente ce surprind si respecta principiul ”sa faci întotdeauna invers fata de ce se asteapta oamenii obisnuiti sa faci”; flori parfumate de gradina; decorurile de tip ”statement”, ce atrag atentia.

Peste 25% din florile folosite la Masterclass au fost romanesti, din soiurile trandafiri, lisianthus (eustoma) si dalii – toate de la producatori romani. ”Asistam la o veritabila renastere a crescatorilor romani de flori. Am optat pentru flori romanesti anul acesta pentru ca au crescut foarte mult calitatea - contrar asteptarilor unei parti a publicului. Acum au ajuns sau au depasit nivelul florilor din import. Pana anul acesta, nu as fi mizat pe florile romanesti, însa am observat o îmbunatatire semnificativa a calitatii.”- Alina Neacsa, CEO, Flori cu Fitze Academy

Detalii suplimentare & Despre noi:

Flori cu Fitze Academyeste principalul organizator de cursuri pentru floristi de pe piata din Romania. În cei cinci ani de existenta Flori cu Fitze Academy, peste 500 de cursanti au absolvit atelierele si programele de pregatire ale institutiei. O data pe an, Flori cu Fitze Academy organizeaza cursul Masterclass, în cadrul caruia participantii au ocazia de a lucra aranjamente florale specifice unor evenimente de mari dimensiuni.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page