top of page

Hadar Chalet 

10 - 11 Mai 2019
Gura Siriului
Stilul evenimentului: Boho/ romantic/ wild/ Pinterest like 

O nunta reala la Hadar Chalet 

Un eveniment unic marca Flori cu Fitze Academy 

Nunta Georgianei, colega noastra,  a reprezentat pentru noi un motiv de mare bucurie si am decis sa impartasim aceasta minunata experienta cu o mana de floristi talentati.

In premiera absoluta Flori cu Fitze Academy va face un workshop la o nunta reala in tendintele anului. Stim cu totii ca stilul ''Pinterest'' este solicitat de toate miresele astfel ca am gandit un decor WOW cu un pic din toate: romantic, boho chic, wild.
 Vom sta cu totii intr-o pensiune inchiriata doar de noi iar Alina Neacsa va fi cu voi pe toata durata mini vacantei 🙂 atat la munca ziua cat si seara la povesti. 

 

Pret 2200 de lei/persoană include:

 

        -cazarea pentru 2 nopti la o pensiune din apropierea Hadar Chalet ( camerele se shareuiesc.... sunt de 2 si de 3 persoane);
        -cina la pensiunea unde vom fi cazati constând în meniu tradițional pentru cele 2 nopti de cazare;
        -micul dejun la Hadar Chalet sambata dimineata si duminica dimineata;
        -prânzul la Hadar Chalet sambata 11 mai
        -toate materialele si florile necesare;
        -veti primi fotografii profesionale facute de Cristi Neacsa pentru portofoliul vostru;
        -transport de la cazare la Hadar tur si retur in ambele zile; 
        -transport din Bucuresti la Hadar Chalet pentru cursantele din Bucuresti/ sau cele care pot veni la Bucuresti si de aici va preluam noi. 

 

        Ne dorim sa construim o poveste frumoasa si o nunta deosebita pentru Georgiana, va fi un eveniment WOW, vom aborda un design 100% nou adaptat trendurilor si potrivit atat locatiei cat si personalitatii Georgianei. 
Aveti ocazia sa lucrati cu Alina Neacsa la o nunta reala, sub presiunea timpului cat si sa ramaneti cu un portofoliu deosebit.

bottom of page