top of page
amsterdam-masterclass-cover-page.jpg

MASTERCLASS IFTF

IFTF - INTERNATIONAL FLORICULTURE TRADE FAIR 2023

Pentru zecile de turiști care vizitează în fiecare an, Amsterdamul este cunoscut pentru atracțiile sale istorice, pentru colecțiile sale de mare artă. Pentru altii, Amsterdam, capitala Olandei este locul de nastere al sectorului floriculturii. 

Amsterdam, orasul lalelelor, unde inspirația curge pe canalele romantice și răsună în fiecare stradă. În acest loc magic, te așteaptă o noua experiență florală cu totul extraordinară.

Aici vei descoperi vocea ta artistică unică și vei învăța cum să o exprimi prin limbajul florilor.

Acest masterclass, vă va stârni curiozitatea, vă va trezi spiritul și vă va elibera întregul potențial creativ. Aici vei avea posibilitatea de a te aventura în zone neexplorate si a produce un design floral autentic.

LOCURILE LA MASTERCLASS SUNT LIMITATE!

amsterdam-masterclass-cover.jpg

REAL EVENT EXPERIENCE

IFTF - INTERNATIONAL FLORICULTURE TRADE FAIR

Întreaga lume florală tanjeste după comunicare. Un loc creat special ca oamenii din industria florilor sa poata vorbi față în față, să comunice mai usor, să simta și să mirosa florile. IFTF va fi evenimentul anului din nou pentru profesioniștii în floricultură din întreaga lume. Acest centru expozițional modern se află în apropiere de Amsterdam, aeroportul Schiphol și licitația de flori și plante din Aalsmeer a Royal FloraHolland. IFTF este cu adevărat un târg special cu peste 200 de participanți din toate colțurile lumii: Australia, Africa de Sud, China, Japonia, India, Israel, Kenya, Etiopia, Columbia, Ecuador, SUA, Turcia, Italia, Spania, Franța, Germania, Danemarca. , (desigur) Țările de Jos și multe altele.

Pregătiți-vă să fiți captivați de arta inegalabilă a Alinei Neacșa. Cu o reputație remarcabilă care depășește granițele și un talent ce nu cunoaște limite, Alina a devenit un nume de referință asociat cu creații florale uluitoare.

Călătoria Alinei Neacșa spre a fi unul din cei mai cunoscuti floristi din lume a fost marcată de o dedicare neîncetată, o pasiune neclintită și o determinare de a depăși limitele designului floral. Creativitatea innascută și abordarea sa inovatoare au făcut din ea o adevărată pionieră în industrie.

Cu un ochi desăvârșit pentru detalii și un simt impecabil al stilului, Alina are abilitatea extraordinară de a transforma flori obișnuite în opere de artă extraordinare. Aranjamentele sale sunt o combinație armonioasă de culori, texturi și arome, create cu atenție pentru a evoca emoții și a lăsa o impresie durabilă asupra celor care le admiră.

Reputatia Alinei se extinde mult dincolo de aranjamentele florale spectaculoase. Ea este un trainer si speaker foarte solicitat, împărtășindu-și expertiza și inspirând următoarea generație de floristi să atingă noi culmi ale creativității. Workshop-urile și cursurile sale sunt oportunități dorite de aspiranți artiști florali de a învăța de la cel mai bun în domeniu.

De la evenimente prestigioase la cele mai intime evenimente, designurile florale create de Alina Neacșa împodobesc cele mai exclusiviste locații din întreaga lume. Munca sa a fost prezentată în publicații de top, iar viziunea sa artistică a impus trenduri și a influențat lumea designului floral.

Pregătiți-vă să fiți fermecați de arta Alinei Neacșa. Creațiile sale transcend granițele, aducând frumusețe și bucurie tuturor celor care le experimentează. De la momente deosebite la amintiri de o viață, fiecare creație a Alinei transformă spațiul într-o lume magică, plină de flori și emoții.

Boat Festival

TRAIESTE EXPERIENTA UNUI EVENIMENT LA CEL MAI INALT NIVEL

În aliniere cu marii florari din întreaga lume, te invităm să faci parte din echipa care creează cele mai spectaculoase decoruri florale la IFTF. Află secretele din spatele celor mai impresionante instalații florale și lucrează alături de Alina Neacșa, folosind cei mai frumoși și prețioși trandafiri din lume.

Pentru prima dată, vom oferi și un Masterclass special si diferit, dedicat celor care doresc să descopere minunata lume a trandafirilor de grădină de cea mai înaltă calitate.
Anul acesta, suntem onorați să creăm decorul floral pentru cea mai bună fermă de trandafiri de grădină din întreaga lume, chiar la târgul IFTF.

În decursul zilelor de eveniment, veți avea ocazia să vă plimbați prin universul fascinant al florilor, vă vom dezvălui perspective unice și veți experimenta cele mai interesante atracții ale industriei florale, pe care pasionații de flori le adoră.
Fiecare moment va fi o adevărată aventură parfumată, iar privirile voastre vor pătrunde în culisele spectacolului floral.

Master-class-Burj-al-Arab-FCF-Academy.jpg

      MASTERCLASS DUBAI MARTIE 2023

      "Una din cele mai mari provocari din cariera ta "

Descoperă arta floristică într-un mod spectaculos la Masterclass-ul nostru floral în inima Amsterdamului!

Îți oferim o oportunitate unică de a învăța secretele creațiilor florale uimitoare alături de unul dintre cei mai talentați și cunoscuți maestri florali din lume - Alina Neacsa. Bucură-te de experiența unei zile pline de inspirație, învățând tehnici avansate și aflând secretele designului floral sofisticat.

Masterclass-ul nostru se va desfășura într-un cadru de vis, în Amsterdam. Vei fi înconjurat de atmosfera plina de viata și colorata a acestui loc fermecător, oferindu-ți o sursă inepuizabilă de inspirație pentru creațiile tale.

Indiferent dacă ești un profesionist în designul floral sau începător pasionat, vei beneficia de îndrumarea și expertiza noastră de neegalat. Vei învăța tehnici avansate de aranjare a florilor, selecția adecvată a materialelor, crearea de aranjamente impresionante.

Pe parcursul masterclass-ului, vei avea acces la o gamă variată de flori deosebite și materiale de înaltă calitate. Vei învăța cum să manipulezi și să aranjezi aceste flori pentru a crea designuri inedite și captivante.

În plus, vei fi ghidat prin procesul de aranjare a florilor și vei primi sfaturi practice pentru a-ți dezvolta propria ta viziune artistică. Vei afla cum să-ți exprimi creativitatea și să-ți pui amprenta personală asupra fiecărei creații.

Nu rata oportunitatea de a participa la acest Masterclass floral de excepție în Amsterdam, un loc care îmbină frumusețea istoriei și cultura cu pasiunea pentru florile și designul sofisticat. Înscrie-te acum și pregătește-te să descoperi magia florilor într-un mod unic și inspirațional!

De ce sa participi la acest Masterclass?

  • Un eveniment unic care va recrea prin arta florala atmosfera din Amsterdam

  • Experienta de a lucra alaturi de Alina Neacsa 

  • O semnatura florala intr-unul din cele mai speciale locatii ale lumii

  • Un portofoliu de mii de euro greu de egalat si certificarea ca Florist de Lux International

Care este diferenta dintre Masterclass si un curs obisnuit?

  • Traiesti in timp real emotiile si provocarile in cadrul unui eveniment live unde trebuie sa gestionezi orice situatie neprevazuta aparuta in cel mai optim mod posibil.

  • Experienta acumulata in cadrul unui astfel de eveniment grandios nu poate fi invatata la niciun curs normal. 

  • Afli cum organizezi un eveniment intr-o alta tara, cum alegi furnizorii, partenerii si descoperi procesul logistic care sta in spatele acestor evenimente.

RAMADA AMSTERDA

6 - 9 Noiembrie

Cazare cu mic dejun in camera dubla în regim shared room (veți sta cu un alt cursant)

La cerere – se poate opta pentru supliment de camera single

Transfer

Transfer aeroport - hotel - aeroport

(disponibil pentru cei care vin cu acelasi zbor pe data de 5 noiembrie si pleaca pe data de 9 noiembriembrie)

Masterclass

2 zile de Experienta Florala in incinta târgului IFTF

Royal Flora Holland 

Experimentează vizita în serele growerilor din Olanda.

Cazarea cursantilor se face la Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol (sau similar) in functie de disponibilitatea hotelurilor. Pretul este pentru loc in camera dubla (se imparte camera cu alt cursant) sau se poate achita un supliment de single. 

PROGRAM

ZIUA 1: 6 NOIEMBRIE

 

Zbor Bucuresti - Amsterdam 

Transfer aeroport - IFTF

Pregatirea florilor si inceperea designului.

 

Decor stand Alexandra Farms

Transfer Hotel - program de voie

iftf-2022.jpeg

ZIUA 3: 7 NOIEMBRIE

Mic dejun la hotel 

Transfer hotel - IFTF

Finalizare decor stand Alexandra Farms

Transfer IFTF - hotel

Program de voie

WhatsApp Image 2023-07-29 at 17.06.51.jpeg

ZIUA 5: 9 NOIEMBRIE

Mic dejun la hotel

Program de voie

Transfer hotel - aeroport

Zbor Amsterdam- Bucuresti

Boat

ZIUA 2: 7 NOIEMBRIE

Mic dejun la hotel

 

Transfer hotel - IFTF pentru finalizare decor floral

Transfer IFTF - Hotel

Croaziera Amsterdam 

iftf-2022-stand.jpeg

ZIUA 4: 8 NOIEMBRIE

Mic dejun la hotel

Transfer hotel Royal Flora Holland 

Vizita bursa de flori

Vizita targul growerilor Olandezi de la Royal Flora Holland

Vizita sere groweri Olandezi

Transfer hotel

Program de voie

Passenger Plane

Cum a fost la Masterclass - Burj al Arab Dubai?

bottom of page