top of page

4 Cursuri online 50% DISCOUNT

CURS FLORIST ONLINE TUTORIAL VIDEO

Fitze Trip 2021

Cursurile includ:

- Pregatirea si conditionarea corecta a florilor
- Tehnici de baza pentru insarmare
- Tehnici pentru dublarea volumului buchetelor de flori
- Cum realizezi un buchet in culorile anului
- Secretul buchetelor Alinei Neacsa
- Informatii utile si aplicabile imediat
- Acces pe viata la aceste materiale video pe care le poti folosi in trainingul personalului tau

...

...

Watch Preview
lei
Buy RON 249

Valid until 29. 01. 2020

: apasa butonul cumpara;
Pasul 2: inregistreaza-te cu adresa de mail pe site-ul nostru; 
Pasul 3: Odata trimisa cererea de inregistrare pe site, aceasta va fi procesata si aprobata de admin iar tu vei primi pe adresa ta de email un mesaj care contine un link (acceseaza site-ul)  cu care te poti loga pentru a putea cumpara materialul video
Pasul 4: Dupa inregistrare acceseaza link-ul vezi oferta si finalizeaza plata oricarui curs doresti cu ajutorul cardului bancar;
Pasul 5: Odata efectuata plata, vei avea acces nelimitat la materialul achizitionat. De cate ori doresti sa il vizualizezi trebuie sa te conectezi pe site cu ajutorul adresei de email si a parolei alese de tine.

TESTIMONIALE

139153412_950140585390622_51795788019784

Claudia- Anthurium Flowers

Alina este un mentor drag sufletului meu, care m-a ajutat sa evoluez pe plan profesional, dar si pe plan personal in același timp. Luând parte la cursurile Alinei, am învățat si am descoperit noi tehnici, care m-au ajutat sa progresez si sa depășesc anumite bariere. Îți multumesc pentru găzduirea ta si pentru ca am avut onoarea de a te cunoaște.

126808407_2803089676575202_5848728464991

Irina- Flor Studio 57

Cele mai bune cursuri pentru ca poti pune in practica ce ai invatat foarte repede si usor

*

O profa talentata si cu abilitati pedagogice deosebite

*

"Ză best" masterclases la care am participat vreodata.

65901951_10219319784926529_1987527100118

Ramona- Flori Poznase

Cu Alina m-am intalnit de multe ori pe drumul meu de florist: impartasim aceeasi pasiune pentru trandafirii parfumati, in calitate de furnizor a celor mai faine flori si anul trecut am participat la un curs la Hilton, evident tot cu flori magice si parfumate.

Desi activez de 7 ani in domeniu si in fiecare an particip la cursuri din tara sau din afara, maniera in care tine Alina cursurile, este una cu totul aparte, in care secretele florilor sunt impartasite cu caldura si profesionalism.

Chiar daca crezi ca deja le sti pe toate sau ca te descurci foarte bine, cu siguranta vei afla multe informatii noi, care iti vor usura activitatea de florist si te vor ajuta sa duci businessul la urmatorul nivel.

Recomand cu caldura cursurile tinute de Alina

Si astept cu nerabdare un nou curs cu parfumatii nostri preferati

WhatsApp Image 2021-02-07 at 13.27.25.jp

Name, Title

I don't believe in coincidences! I think that things happen for a specific purpose and people meet for various reasons: but most of the time we meet people because we have something to offer or receive from them. 
I have known Alina for over 3 years, when I enrolled in one of her courses in search of answers related to the flower business. 
After 2 days of the course, in an impeccable location, with impeccable services and with a quiver of new techniques and information like a gold mine, I said: this man will change my life!!!! And so it was. Thanks to her and here I'm not only talking about her professionalism, the passion and care with which she does her job, but especially thanks to her openness to offer/share with others everything she knows, I have grown a lot as a professional in a very short time .
But I am just one of the many examples.. A man who raises professionals, but especially people and changes the lives of those he meets "by chance". 
For me, Alina opens doors, minds and hearts, one by one.

bottom of page