top of page

Creaza un buchet unicat in culorile anului 

CURS FLORIST ONLINE TUTORIAL VIDEO

Culorile anului 2021:  IIluminating & Ultimate Gray intr-un buchet WOW

Although I have been active in the field for 7 years and every year I participate in courses in the country or abroad, the way in which Alina holds the courses is completely special, in which the secrets of flowers are shared with warmth and professionalism.

  • Vei gasi inspiratie pentru a crea si tu buchete in tendintele anului;

  • Vei alfa secretul Alinei Neacsa si al buchetelor ei de  “SEMNATURA”;

  • Vei afla de ce este bine sa fii autentic si cum poti crea buchete care sa te reprezinte;

  • Alina iti va dezvalui care este cel mai bun furnizor de flori din Romania si importanta de a avea o relatie buna cu furnizorii de materii prime;

  • Vei afla ce se poarta in materie de flori si cum le poti vopsi corect astfel incat sa para naturale;

  • Vei afla care este “structura” care sta la baza unor buchete mari si ravasite;

  • Vei invata cum sa ambalezi un buchet trendy;

  • Alina iti vorbeste liber despre lucruri foarte importante in aceasta meserie si iti explica de ce este necesar sa le aplici;

...

...

Watch Preview
lei
Buy RON 149

Cu 

Pasul 1: apasa butonul cumpara;
Pasul 2: inregistreaza-te cu adresa de mail pe site-ul nostru; 
Pasul 3: Odata trimisa cererea de inregistrare pe site, aceasta va fi procesata si aprobata de admin iar tu vei primi pe adresa ta de email un mesaj care contine un link (acceseaza site-ul)  cu care te poti loga pentru a putea cumpara materialul video
Pasul 4: Dupa inregistrare acceseaza link-ul vezi oferta si finalizeaza plata oricarui curs doresti cu ajutorul cardului bancar;
Pasul 5: Odata efectuata plata, vei avea acces nelimitat la materialul achizitionat. De cate ori doresti sa il vizualizezi trebuie sa te conectezi pe site cu ajutorul adresei de email si a parolei alese de tine.

TESTIMONIALE

139153412_950140585390622_51795788019784

Claudia- Anthurium Flowers

Alina este un mentor drag sufletului meu, care m-a ajutat sa evoluez pe plan profesional, dar si pe plan personal in același timp. Luând parte la cursurile Alinei, am învățat si am descoperit noi tehnici, care m-au ajutat sa progresez si sa depășesc anumite bariere. Îți multumesc pentru găzduirea ta si pentru ca am avut onoarea de a te cunoaște.

126808407_2803089676575202_5848728464991

Irina- Flor Studio 57

Cele mai bune cursuri pentru ca poti pune in practica ce ai invatat foarte repede si usor

*

O profa talentata si cu abilitati pedagogice deosebite

*

"Ză best" masterclases la care am participat vreodata.

65901951_10219319784926529_1987527100118

Ramona- Flori Poznase

How to buy an online course:Alina m-am intalnit de multe ori pe drumul meu de florist: impartasim aceeasi pasiune pentru trandafirii parfumati, in calitate de furnizor a celor mai faine flori si anul trecut am participat la un curs la Hilton, evident tot cu flori magice si parfumate.

Desi activez de 7 ani in domeniu si in fiecare an particip la cursuri din tara sau din afara, maniera in care tine Alina cursurile, este una cu totul aparte, in care secretele florilor sunt impartasite cu caldura si profesionalism.

Step 1

Recomand cu caldura cursurile tinute de Alina

Si astept cu nerabdare un nou curs cu parfumatii nostri preferati

WhatsApp Image 2021-02-07 at 13.27.25.jp

Irina - Flor Studio 57

The best courses because you can put into practice what you have learned very quickly and easily
O cunosc pe Alina de peste 3 ani cand fiind In cautarea unor raspunsuri legate de afacerea cu flori m-am inscris la unul din cursurile ei. 
Dupa 2 zile de curs, intr-o locatie impecabila, cu servicii impecabile si cu o tolba de tehnici si informatii noi cat o mina de aur am zis: omul asta imi va schimba viata!!!! Si asa a fost. Datorita ei si aici nu vorbesc doar de profesionalismul ei, de pasiunea si grija cu care isi face meseria ci mai ales datorita deschiderii ei de a oferii/ impartasii cu ceilalti tot ceea ce stie, eu am crescut mult ca profesionist intr-un timp foarte scurt.
Dar eu sunt doar unul din multele exemple.. Un om care creste professionisti, dar mai ales oameni si schimba vietile celor cu care se intalneste “intamplator”. 
Pentru mine Alina deschide usi, minti si inimi, una cate una.

bottom of page