top of page

CURS - SECRETUL
AFACERII CU FLORI

10 - 11 FEBRUARIE 2024

ATHENEE PALACE INTERCONTINENTAL BUCURESTI 

CAT PLATESTI?

Pretul cursului este de 2750 lei si se poate achita in doua rate, respectiv 1000 lei pentru rezervarea locului la curs si 1750 lei pana la 08. FEB 2024

PROCENTAJ GRAD DE OCUPARE LIVE!!!
LOCURI LIMITATE

0

25

50

75

100

AVANS CURS 

1.000 RON

Avans de 1000 pentru rezervarea locului la curs si restul de 1750 lei pana la 08 februarie 2024

PLATA INTEGRAL

2.500 RON

 

Beneficiezi de 250 LEI DISCOUNT la plata integrala pana la data de 05 FEBRUARIE 2024

Taxa cursului nu este rambursabila dar puteti transfera locul unei alte persoane la acelasi curs.

De ce???

 

 

Există mai multe motive pentru a urma un curs de florist, în special dacă ești pasionat de arta florală sau vrei să îți dezvolți o carieră în acest domeniu. Iată câteva motive:

Dezvoltarea Abilităților și Cunoștințelor:

Un curs de florist îți oferă oportunitatea de a învăța și dezvolta abilități esențiale în designul floral, cum ar fi alegerea florilor potrivite, tehnici de aranjare, combinarea culorilor și crearea buchetelor expresive.


Certificare și Credibilitate:

Obținerea unei certificări prin intermediul unui curs de florist poate spori credibilitatea ta în domeniu și poate servi drept dovadă a competențelor tale.


Diferențiere Pe Piață:

Într-o industrie competitivă, abilitățile suplimentare dobândite prin cursuri te pot diferenția de alți florari și pot atrage clienți interesați de serviciile tale profesioniste.


Intelegerea Tehnicilor Profesionale:

Cursurile de florist îți pot oferi cunoștințe detaliate despre tehnici avansate de aranjare florală, astfel încât să poți crea buchete și aranjamente florale statement.


Înțelegerea Materialelor și Instrumentelor:

Cursurile te pot învăța despre diferitele tipuri de flori, plante și materiale folosite în designul floral, precum și cum să alegi și să utilizezi instrumentele potrivite.


Networking și Interacțiune cu alti floristi;

Participarea la cursuri îți oferă o șansă de a întâlni și de a interacționa cu profesioniști din domeniul floristic, deschizându-ți uși către noi oportunități și colaborări.


Plăcerea și Satisfacția Personală:

Dacă iubești florile și procesul creativ, un curs de florist îți oferă șansa de a-ți transforma pasiunea într-o carieră și de a aduce bucurie clienților prin creațiile tale florale.


Cunoașterea Tendințelor și Stilurilor Actuale:

Cursurile te pot ține la curent cu tendințele actuale în designul floral, ajutându-te să oferi clienților opțiuni moderne și la modă.


Independență și Antreprenoriat:

Dacă visezi să îți deschizi propria afacere în domeniul floristic, un curs de florist îți poate oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a începe și gestiona cu succes propria ta afacere.


Indiferent de motivele tale, un curs de florist poate fi un pas semnificativ către dezvoltarea ta profesională și personală în lumea fascinantă a florilor și aranjamentelor florale.

bottom of page