top of page

Hadar Chalet 

10 - 11 Mai 2019
Gura Siriului
Stilul evenimentului: Boho/ romantic/ wild/ Pinterest like 

With the help of this video you will learn how to buy cut flowers, plants and accessories from a webshop.  

The video courses incorporate basic techniques that are absolutely necessary in the florist decorator job and are addressed to both beginners and the most experienced who want to complete their knowledge in terms of know-how.

Un eveniment unic marca Flori cu Fitze Academy 

Nunta Georgianei, colega noastra,  a reprezentat pentru noi un motiv de mare bucurie si am decis sa impartasim aceasta minunata experienta cu o mana de floristi talentati.

In premiera absoluta Flori cu Fitze Academy va face un workshop la o nunta reala in tendintele anului. Stim cu totii ca stilul ''Pinterest'' este solicitat de toate miresele astfel ca am gandit un decor WOW cu un pic din toate: romantic, boho chic, wild.
 Vom sta cu totii intr-o pensiune inchiriata doar de noi iar Alina Neacsa va fi cu voi pe toata durata mini vacantei 🙂 atat la munca ziua cat si seara la povesti. 

 

Pret 2200 de lei/persoană include:

 

        -cazarea pentru 2 nopti la o pensiune din apropierea Hadar Chalet ( camerele se shareuiesc.... sunt de 2 si de 3 persoane);
        -cina la pensiunea unde vom fi cazati constând în meniu tradițional pentru cele 2 nopti de cazare;
        -micul dejun la Hadar Chalet sambata dimineata si duminica dimineata;
        -prânzul la Hadar Chalet sambata 11 mai
        -toate materialele si florile necesare;
        -veti primi fotografii profesionale facute de Cristi Neacsa pentru portofoliul vostru;
        -transport de la cazare la Hadar tur si retur in ambele zile; 
        -transport din Bucuresti la Hadar Chalet pentru cursantele din Bucuresti/ sau cele care pot veni la Bucuresti si de aici va preluam noi. 

 

        Ne dorim sa construim o poveste frumoasa si o nunta deosebita pentru Georgiana, va fi un eveniment WOW, vom aborda un design 100% nou adaptat trendurilor si potrivit atat locatiei cat si personalitatii Georgianei. 
Aveti ocazia sa lucrati cu Alina Neacsa la o nunta reala, sub presiunea timpului cat si sa ramaneti cu un portofoliu deosebit.

bottom of page