top of page

Fitze Trip Drumul Mimozelor

16 - 19 Februarie 2024

Conceptul Fitze Trip a fost inventat in 2018 de Alina Neacsa si vine in ajutorul floristilor, antreprenorilor din domeniul floral si producatorilor de flori din Romania.

PASIUNE PENTRU FLORI SI PLANTE - FITZE TRIP

Dar ce este mai exact Fitze Trip?

Este o calatorie spre cunoastere si invatare, o calatorie impreuna cu Alina Neacsa in lumea florilor.

Urmatorul Fitze Trip va fi in Franta pe Drumul Mimozelor

Fitze Trip Drumul Mimozelor.JPG

COTE D'AZUR-FITZE TRIP

     Bine ai venit în călătoria florilor pe Coasta de Azur! Îmbrățișează farmecul pitoresc pe Drumul Mimozelor în Franta, unde vei fi martorul unui  spectacol natural de neuitat.

Însoțit de Alina Neacsa si floristi pasionați, vei porni într-o aventură ce îți va deschide ochii către minunile naturii. Drumul Mimozelor te va încânta cu peisaje ce par desprinse din povești, cu dealuri înflorite ce se întind la orizont și cu aroma îmbietoare a mimozei.

Pe parcursul excursiei, vei avea ocazia să înveți secretele îngrijirii mimozelor și să descoperi povestea fascinantă din spatele culturii mimozei.

Descoperă comorile ascunse ale Coastei de Azur în timp ce te bucuri de gastronomia rafinată a regiunii și de ospitalitatea caldă a localnicilor. Fie că ești un iubitor al naturii sau un pasionat al artei florale, această experiență va înflori sufletul tău și îți va lăsa amintiri de neuitat.

Alătură-te nouă pe Drumul Mimozelor și lasă-te purtat într-o călătorie plină de culoare, parfumuri și inspirație. 

Această experiență uimitoare este disponibilă doar pentru o perioadă scurtă de timp, atunci când mimozele își dezvăluie splendoarea lor efemeră.

FORET-TANNERON-VUE-PANO-scaled.jpeg

 CARNAVALUL MIMOZELOR

5edeeea0705da_maxpeopleworld589943.jpeg

Carnavalul Mimozelor este o sărbătoare vibrantă și efemeră care are loc în timpul înfloririi mimozei pe Coasta de Azur. Această sărbătoare aduce împreună comunitatea locală și vizitatorii într-un spectacol plin de culoare, muzică și tradiții locale.

Spectacolul Carnavalului Mimozelor cuprinde:

Parade florale: Străzile se transformă în alei de flori, iar paradele colorate aduc o atmosferă de sărbătoare în orașe. Carroza plină de mimoze și flori proaspete încântă privirile și bucură inimile tuturor participanților.

Concursuri de costume: Locuitorii și turiștii se îmbracă în costume inspirate de mimoze și alte flori locale, participând la concursuri pentru cel mai frumos și creativ costum floral.

Spectacole de muzică și dans: Pe lângă parada florală, Carnavalul Mimozelor include și spectacole de muzică și dans în aer liber, unde localnicii și turiștii se distrează și se bucură de atmosfera festivă.

Târguri și expoziții gastronomice: Vizitatorii au ocazia să savureze deliciile locale și să descopere bucatele tradiționale ale regiunii, alături de degustări de vinuri și alte produse locale.

Carnavalul Mimozelor este o experiență memorabilă care celebrează frumusețea și efemeritatea mimozei și aduce bucurie și entuziasm în inimile tuturor participanților.

O CALATORIE PARFUMATA PE 130 KM
MIMOSA 2 FITZE TRIP.jpg

Ce scuza mai buna pentru o plimbare pe șoseaua însorită a Coastei de Azur decât să vezi Route du Mimosa și Riviera franceză?

Când buchețele de mimoze galben-canar au apărut la piață, a fost un semn că primăvara este aproape. Înflorind din ianuarie până în martie pe Coasta de Azur, mimozele sunt un vestitor al zilelor mai calde care vin.

MIMOSA 1 FITZE TRIP.jpg

Pe Riviera Franceză, unde primăvara vine la pachet cu o explozie de culoare și parfum in perioada ianuarie-martie, când străzile încă sunt

mângâiate de briza rece a iernii, Coasta de Azur prinde viață într-un spectacol magnific al naturii.

Casa parfumurilor fine din Grasse

Vei avea ocazia să experimentezi aromele unice și să înveți secretele ascunse ale compoziției unui parfum perfect. Istoria bogată și tradițiile artizanale care i-au făcut celebri în întreaga lume.

Fragonard Fitze Trip.jpg

Lumea 
Parfumurilor

Pe lângă turul fabricii, vei avea ocazia să explorezi și magazinul boutique, unde vei găsi o gamă largă de parfumuri, cosmetice și accesorii de lux, perfecte pentru a-ți aduce acasă un mic colț de farmec francez.

Lasă-te încântat de minunățiile lumii parfumurilor la Fragonard!

Fitze Trip Fragonard.jpg

Radisson Blu Hotel

Am ales pentru acest trip un Hotel renumit din  Nice de pe Coasta de Azur. 

Fitze trip Radisson Blu Nice..jpg
Fitze trip Radisson Blu Nice.jpg
Fitze trip Radisson Blu Nice1.jpg

PROGRAM FITZE TRIP

FITZE TRIP 
16 - 19 FEB. 2024

ZIUA 1: 16 FEBRUARIE

 

Zbor Bucuresti - Nice

- Transfer aeroport - Hotel

- O intalnire privata cu creatorul trandafirilor parfumati - Matthias Meilland

- Vizita Orasul Antibes + Promenada Nice

- Transfer Hotel - program de voie

Fitze Trip Drumul Mimozelor.JPG

ZIUA 3: 18 FEBRUARIE

- Mic dejun la hotel

- Vizita fabrica de parfum Fragonard

- Vizita Gradina Ephrussi de Rothschild

- Transfer hotel

- Program de voie

Passenger Plane
Screenshot 2024-01-31 at 23.27.24.png

ZIUA 2: 17 FEBRUARIE

- Mic dejun la hotel

- Drumul Mimozelor 

- Intalnire cu un producator de mimoze

- Carnaval Mimoze

- Gastronomie

- Transfer Hotel - program de voie

Villa_Ephrussi_de_Rothschild_BW_2011-06-10_11-24-41.jpg

ZIUA 4: 19 FEBRUARIE

- Mic dejun la hotel

- Transfer aeroport

bottom of page