top of page

INVITAȚIE DE PRESĂ

Flori-cu-Fitze.jpg

         În acest week-end se desfășoară la București cel mai mare eveniment floral al anului din capitală, Royal Wedding Design: aproximativ 15.000 de flori naturale vor fi folosite pentru aranjamentele florale regale prezentate

 

 

       București, 10 august 2018. 

        Iubitorii de flori, pasionații de floricultură, cei care caută idei de aranjamente florale pentru evenimente deosebite și admiratorii nunților regale sunt așteptați duminică 12 august 2018, între orele 17:00 și 20:00 la hotelul Athénée Palace Hilton din București. Expoziția Royal Wedding Designeste cel mai mare eveniment floral al anului din capitală, atât prin numărul de flori utilizate, aproximativ 15.000, cât și prin valoarea comercială a acestora. Intrarea este liberă pentru participanți. Evenimentul oferă ocazia unică de a admira replica în mărime naturală a buchetului de mireasă purtat de Meghan Markle, ducesă de Sussex, la nunta din acest an cu Prințul Harry al Marii Britanii.

 

       “Garden Rose” și ‘’David Austin’’: trandafiri nobili cu totul speciali, folosiți la nunțile regale

Evenimentul Royal Wedding Designva propune aranjamente florale inspirate din nunta regală din data de 19 mai 2018, dintre Meghan Markle și Prințul Harry, dar și din alte nunți organizate la casele regale din Europa, cum ar fi căsătoria Prințului moștenitor William cu Kate Middleton sau căsătoria dintre Felipe de Bourbon al Spaniei și superba Letizia Ortiz Rocasolano. În acest sens, 3.000 din cele 15.000 de flori folosite vor fi din soiurile “Garden Rose” și ‘’David Austin’’, trandafiri nobili cu totul speciali, folosiți din belșug la nunta regală dintre Meghan și Harry. Acești trandafiri din soiurile ”Garden Rose” si ‘’David Austin’’ sunt recunoscuți în întreaga lume pentru mirosul spectaculos și persistent, fiind utilizați la nunțile în stil englezesc. Royal Wedding Design este ocazia unică pentru a admira aranjamentele florale grandioase, bazate pe acești trandafiri de grădină – ”Garden Rose”. Spre deosebire de trandafirii obișnuiți, ce rezistă până la 14 zile, ”Garden Roses” au o durată de viață de doar 5-6 zile. Florile ”Garden Roses” vor fi livrate special pentru eveniment de la fermele aflate în Kenya și în Olanda, de către prestigioasa companie olandeză Parfum Flower Company, unul dintre cei mai importanți distribuitori de flori de lux.

       Evenimentul Royal Wedding Design este susținut de către Flori cu Fitze Academy, principalul organizator de cursuri pentru floriști în România. Aranjamentele florale expuse vor fi realizate de către unii dintre cei mai buni floriști din țară, în cadrul cursului Masterclass susținut de Alina Neacșa, master trainer Flori cu Fitze Academy pe 11 și 12 august.În cadrul evenimentului, replica 1:1 a buchetului de mireasă purtat de Meghan Markle la nunta ei va fi premiul special la tombola organizată pentru toți participanții.

 

        Detalii suplimentare &Despre noi:

Galerie foto & video: https://www.floricufitzeacademy.com/galerie

Flori cu Fitzeeste un atelier de floristică, ce creează aranjamente florale pentru evenimente private, atât în București cât și în țară. De-a lungul timpului, Flori cu Fitze s-a specializat în furnizarea de aranjamente florale pentru nunți și alte evenimente de mari dimensiuni, pentru clienții cu gusturi extrem de pretențioase.

        Flori cu Fitze Academyeste principalul organizator de cursuri pentru floriști de pe piața din România. În cei cinci ani de existență Flori cu Fitze Academy, peste 500 de cursanți au absolvit atelierele și programele de pregătire ale instituției. O dată pe an, Flori cu Fitze Academy organizează cursul Masterclass, în cadrul căruia participanții au ocazia de a lucra aranjamente florale specifice unor evenimente de mari dimensiuni.

        Alina Neacșa, creatoarea brandului Flori cu Fitze și trainer al cursului Masterclass, este unul dintre cei mai apreciați specialiști români în aranjamente florale, având o experiență de 12 ani în domeniul organizării de evenimente. Absolventă a școlii de design floral din cadrul prestigiosului institut londonez UK Floristry School din Marea Britanie, Alina a studiat la clasa lui Ian Lloyd. Designerul Ian Lloyd este în top 5 floriști din Anglia, invitat permanent ca jurat la cele mai importante competiții în domeniu.

 

 

Pentru detalii suplimentare va rugam să ne contactați:

Alin Nedelcu – Consultant PR

Email: contact@floricufitzeacademy.com

Telefon: 0771 079 040

bottom of page