top of page
Caută

Cel mai mare eveniment floral al anului din Bucuresti se va desfasura în data de 12 august în centru


Expozitia Royal Wedding Design, organizata în data de 12 august 2018 la hotelul Athénée Palace Hilton din Bucuresti, le va oferi iubitorilor de flori ocazia unica de a admira pe viu aranjamentele florale de inspiratie regala, create de catre unii dintre cei mai buni floristi din tara folosind aproximativ 15.000 de flori naturale din peste 30 de soiuri. Cel mai mare eveniment floral al anului din capitala, atat prin numarul de flori utilizate cat si prin valoarea comerciala a acestora, Expozitia Royal Wedding Design se desfasoara în data de 12 august, între orele 17.00 si 20.00, în sala Le Diplomate a hotelului Hilton.

Evenimentul reprezinta prilejul unic de a admira replica în marime naturala a buchetului de mireasa purtat de Meghan Markle, ducesa de Sussex, la nunta din acest an cu Printul Harry al Marii Britanii. Intrarea este libera pentru vizitatori.

Aranjamente florale realizate de o echipa de topEvenimentul Royal Wedding Design este sustinut de catre Flori cu Fitze Academy, principalul organizator de cursuri pentru floristi în Romania. Aranjamentele florale expuse vor fi realizate de catre unii dintre cei mai buni floristi din tara, în cadrul cursului Masterclass sustinut de Alina Neacsa, master trainer Flori cu Fitze Academy pe 11 si 12 august.

Cursul de tip Masterclass este organizat o singura data pe an în Bucuresti, fiind o ocazie asteptata cu mare nerabdare de catre iubitorii de flori. Editia de anul acesta propune aranjamente florale inspirate din nunta regala din luna mai 2018, dintre Meghan Markle si Printul Harry, dar si din alte nunti organizate la casele regale din Europa, cum ar fi casatoria Printului mostenitor William cu Kate Middleton sau casatoria dintre Felipe de Bourbon al Spaniei si superba Letizia Ortiz Rocasolano. Iubitorii de flori, dar si cei aflati în cautarea unor aranjamente florale pentru evenimentele lor, vor putea sa adreseze întrebari echipei Flori cu Fitze si chiar sa plaseze comenzi. Locatie veche de peste 100 de ani, ce pastreaza o parte din elemente originaleÎn decorul somptuos al salii Le Diplomate a hotelului Athénée Palace Hilton, desemnata una dintre cele mai elegante sali de evenimente din Romania, vor fi folosite flori si structuri din oglinda în valoare totala de 58.150 de euro. Unul dintre aranjamentele florale regale ale Royal Wedding Design va fi realizat pe un ansamblu format dintr-o masa rotunda cu lungimea de 25 de metri, cu blat din oglinda si un suport de metal înalt de trei metri. Valoarea comerciala estimata a acestui ansamblu este de peste 23.500 euro.

”Participantii la Royal Wedding Design vor descoperi o expozitie conceputa ca o celebrare a iubirii, în care florile devin simbolul frumusetii. Toate florile folosite în aranjamente sunt albe sau preponderent albe, ca la o adevarata nunta regala. Prin investitia în flori si prin decorul special creat, expozitia este o ocazie perfecta pentru a admira la Bucuresti aranjamente florale specifice unor evenimente de lux, cu bugete de sute de mii de euro.”– Alina Neacsa, creatoarea brandului Flori cu Fitze si master trainer Masterclass.

Flori ”Garden Roses” livrate din Kenya si Olanda special pentru publicul din RomaniaDin cele 15.000 de flori, 3.000 vor fi din soiurile nobile “Garden Rose” si ‘’David Austin’’, trandafiri cu totul speciali, folositi din belsug la nunta regala din acest an, dintre Meghan si Harry. Acesti trandafiri din soiurile ”Garden Rose” si ‘’David Austin’’ sunt recunoscuti în întreaga lume pentru mirosul spectaculos si persistent, fiind utilizati la nuntile în stil englezesc.

Royal Wedding Design este ocazia unica pentru a admira aranjamentele florale grandioase, bazate pe acesti trandafiri de gradina – ”Garden Rose”s. Spre deosebire de trandafirii obisnuiti, ce rezista pana la 14 zile, ”Garden Roses” au o durata de viata de doar 5-6 zile. Florile ”Garden Roses” vor fi livrate special pentru eveniment de la fermele aflate în Kenya si în Olanda, de catre prestigioasa companie olandeza Parfum Flower Company, unul dintre cei mai importanti distribuitori de flori de lux.

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page